Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy i cheat'erów w serii Call Of Duty

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie ile okolo jest graczy w call of duty modern warfare 2 lub modern warfare 3, black ops i advanced warfare i czy w przypadku pierwszych 3 duzo jest tam cheaterow ? A jezeli o aw chodzi to da normalnie pograc bo widzialem na forum, ze ludzie czesto crashe maja resety konsoli itp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem jak jest z innymi CoD'ami, ale mogę ci powiedzieć z własnego doświadczenia, że CoD: Black Ops nie ma zbyt wielu cheaterów. Przez 4 miesiące szpilania na multi natknąłem się może na 1 gracza.

Z ilością graczy nie ma problemu, zawsze jest z kim pograć.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

MW2 ma masę cziterów

MW3 mniej

BO1 nie wiem

BO2 stosunkowo mało, ciężko jest trafić na zbugowane lobby, gram od premiery i może łącznie z 5 razy grałem z cziterami.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja też dorzucę coś od siebie. Stosunek cheat'erów/modder'ów nie może być wyższy od stosunku liczby osób, które posiadają przerobioną konsolę. Zakładając przy tym, że nie wszyscy modder'zy grają w COD'y, liczba cheater'ów jest niska. Aktualnie na forum przerobioną konsolę posiadają 2 osoby. Ja i @razor3254 . Mogą być też inne, ale ja znam tylko @razor3254 . Ale wracając do tematu. Ja grając w kilka COD'ów napotkałem tylko kilku cheat'erów. Nie grałem w MW2, ale jak @tripipi mówi, jest ich tam dużo. Nie wiem czemu akurat w tej odsłonie ma być ich dużo, ale może to być za sprawką słabego systemu Anti-Cheater, który w późniejszych częściach COD jest potężny. Sam pograłem 30 minut na cheat'ach w COD AW, i dostałem bana. Zaledwie po 30 minutach. 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Dzięki, a jak to jest z advanced warfare bo na oficjalnym forum gry ludzie piszą ze na ps3 i x360 mają freezy, crashe  i musza konsole resetować też tak macie jak tak to da sie to jakoś naprawic i czy czesto to sie dzieje ? Mieli tez problem, ze nikogo im do gry wyszukiwalo i byl to przypadek kilkunastu osob

Opublikowano

Dzięki, a jak to jest z advanced warfare bo na oficjalnym forum gry ludzie piszą ze na ps3 i x360 mają freezy, crashe  i musza konsole resetować też tak macie jak tak to da sie to jakoś naprawic i czy czesto to sie dzieje ? Mieli tez problem, ze nikogo im do gry wyszukiwalo i byl to przypadek kilkunastu osob

Mi na x360 normalnie wyszukuje graczy, żadnych crashów, resetów konsoli itd. nie mam.

Opublikowano

Mody na PS3 do Advanced Warfare wyszly zanim gra oficjalnie wyszla. Ktos dostal swoja kopie wczesniej i wrzucil na neta. W ciagu 2 godzin wyszly mody typu XP lobby oraz godmode. AW bylo i caly czas jest zmodowane. Jesli nie chcesz widziec cheaterow to polecam kupic PS4/xbone.

Wszystko ponizej Black Ops 1 posiada wiecej modderow niz normalnych graczy.

W MW3 jest duzo ludzi ktorzy sa niewidzialni i maja godmode (nawet bez przerobionej konsoli mozna to miec)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...