Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atarimt2 [Pl] [Dedyk]

Raxer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banner.jpg

Witajcie drodzy gracze. Chciał bym wam przedstawić innowacyjny serwer jakim jest AtariMt2, który powstał dosyć nie dawno.

OFICJALNY START SERWERA: 05.05.2010 Godz: 15:00

Specyfikacja Naszego Serwera :

Sprzęt:

Nasza maszyna, na której jest odpalony serwer, jest w pełni zaawansowana technicznie. Korzystamy z usług najwyższej półki i to nas umiejscawia w gronie dobrych serwerów.

Częste awarie ? Bez potrzebne "cofki" ? - To przeszłość. Czas na przełom.

Specyfikacja naszej maszyny:

Procesor:

Intel Core i5 (technologia Lynnfield)

4x 2.66+ GHz

Pamięć RAM:

8 GB DDR3

Architektura:

64 bits

Dysk twardy:

Intel SSD X25-M

2x 80 GB

RAID:

0/1

Karta sieciowa:

GigaEthernet

Sieć:

SwitchPort 100 Mbps

Platforma Systemowa:

FreeBSD

Oprogramowanie:

Nasz serwer jest oparty na stabilnych plikach, pochodzących z Niemieckich stron.

Pliki te, były udoskonalane przez kilka tygodni, by móc zapewnić wam jak najlepszą grę, bez obaw o jutrzejszy dzień.

Zapewniona Gwarancja:

Zapewniamy, iż ten serwer wypnie się mocno w górę. I dajemy GWARANCJĘ, iż jego istnienie nie zakończy się jutro, czy pojutrze. Serwer będzie stał tak długo, jak się tylko da.

Fabuła

Questy:

Na naszym serwerze, są wgrane przeróżne Questy, które pomogą wam wczuć się w klimat gry, jak i zapewnić długą zabawę.

Doskonałe Eventy:

Nasz serwer wyróżnia się dopracowanymi eventami. Nie chodzi nam o zrzucenie kilkunastu metinów, bo to nie ma sensu. Staramy się za pomocą komunikatów, wprowadzać was w fabułę eventu. Po czym zaczynamy zabawę, w której nagrody są o wiele większe. Jednakże eventy, będą odbywać się dosyć rzadko, by się "nie przejadły".

Administracja:

Zależy nam na dobrej,sprawiedliwej grze. Dobro graczy jest ważniejsze niż nasze, staramy się pomagać wedle naszych możliwości, nie boimy się krytyki. Macie oceniać nasz wkład w nadzorowaniu serwera. Nie tolerujemy chamstwa, jeśli my szanujemy innych oczekujemy tego samego. Na naszym serwerze panuje sprawiedliwość, równość graczy, każdy pracuje na swoją opinie oraz na respekt u innych. Chcemy stworzyć jak najlepszą atmosferę,dobre warunki gry,zapobiegać problemom, ułatwić kontakt społecznościowy, wprowadzić w nowy ciekawszy świat Metina2.

Jak zagrać?

To bardzo proste! Wystarczy zarejestrować się na naszej stronie i pobrać launcher.

Launcher: http://www.speedyshare.com/files/22275976/Atari.exe

Więcej informacji dostępnych pod adresem naszej strony.

http://www.atarimt2.pl/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przydalyby sie raty, ss. Moze przy tej reklami sie postaraliscie ale nie ma w niej najwazniejszych rzeczy

Opublikowano

Zgłaszam mały problem z rejestracją... Nie można używać znaków specjalnych.

Rozumiem, że cudzysłów, apostrof, odwrócony apostrof mogą być blokowane, ale takie znaki jak chociażby spacja POWINNY być dozwolone.

Opublikowano

Dodaj ss handlarzy jeżeli możesz bo nie wiem czy czekać w takim podnieceniu na ten serwer

podoba mi się to że zmieniliscie duzo

wielki +

Midget_prisonvisit.gif

Nie potrzebuje plusów ani minusów . Jeżeli chcesz mi się odwdzięczyć wejdź na ta stronę Pajacyk i kliknij brzuszek pajacyka . Pomożesz dzieciom :)

Uczeń
Opublikowano

-

1. Lagi.

2. SGM Nie odpowiada na zwykłe pytania.

Jeśli pomogłem, daj mi proszę + dobrze :)?

reklamaambasadora.jpg

Opublikowano

ja tam jestem przeciwko bodziowi teraz jest ok tylko jak by dodali zwoje powrotu to juz by bylo ok ale bodzie i metale to zly pomysl jak jest kowal bez itemkow mozna sobie dropnac albo dorobic sprzedajac za duza kase bodgdana

Opublikowano

ja tam jestem przeciwko bodziowi teraz jest ok tylko jak by dodali zwoje powrotu to juz by bylo ok ale bodzie i metale to zly pomysl jak jest kowal bez itemkow mozna sobie dropnac albo dorobic sprzedajac za duza kase bodgdana

No przecież Stalki czy tam Broni 65/70/75lv nie pieprzniesz u zwykłego bo szkoda. Jakby tak było to by pól serwa pouciekało . ;X

#Topic

Jak zrobią to co xLast , że z 9kk będę miał 100k sram na ten serwer . <.<

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Reklama nie jest taka jak powinna być

Kosz

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Gość Sanuyem
Opublikowano

Siera, z całym szacunkiem, ale podarujcie sobie te denne generatory... Można byłoby je dawać do serwerów zagranicznych jedynie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...