Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postaci

RastaMAGIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, a mianowicie nie mogę się zdecydować na granie jedną,główną postacią(oczywiście nie licząc dropków i buffów) Chcę wybrać między Surą WP, wojem Bodym i wojem Mentalem.Napiszcie jeśli możecie waszą opinię i opis tych 3 postaci, zależy mi głównie na expie, eq do +8/9 mogę zrobić, lub mieć spokojnie.Liczcie exp z buffem, ponieważ go mam. 

Opublikowano

Napisz, gdzie grasz? priva czy global? podejrzewam, że global ja bym śmignął mentalem(nie uwzględniam tu wartość ku/eq itd. bo co serwer to inna cena raz sie opłaca bodym raz nie). Mental na większości privów zawsze wymiata także na globalu jest miazga możesz iść drogą pod hity i pod skille kto jak uważa dość tanie ku, w expie też jest dobry, body ofc. drogie wszystko co dla niego :D jak masz eq+9  z bonami i dużo $$$  to w expie gniecie jajca ^^ I sura WP typowy farmer jak wbijesz wyższy lvl   nie 50 tylko 80+ rozpro i  skille reszta g/p to też ładnie kosi w pvp i expie. Mówiłeś, że chcesz głównie expić bierz WP'ka proste i logiczne:D

Opublikowano

Jezeli najbardziej zalezy ci na expie/dropie to polecam ci zrobic surke wp... Najbardziej do tego sie nadaje dzieku ostrzu,zbrojce,strach.

Opublikowano

Tak, właśnie gram surą wp, ale grałem nią już na wielu privach i już troszeczkę przejadła mi się ta postać więc pytam o porównanie jej z wojownikiem.Bodego raczej wykreślę całkowicie, ponieważ ceny jego ku są masakryczne.Więc teraz Mental czy WP.Podajcie plusy i minuty tych obu postaci jesli możecie :)

Opublikowano

Tak, właśnie gram surą wp, ale grałem nią już na wielu privach i już troszeczkę przejadła mi się ta postać więc pytam o porównanie jej z wojownikiem.Bodego raczej wykreślę całkowicie, ponieważ ceny jego ku są masakryczne.Więc teraz Mental czy WP.Podajcie plusy i minuty tych obu postaci jesli możecie :)

Sam sobie odpowiadasz na pytanie :] TO graj mentalem jak CI się WP przejadł. Mental jest tez dobry jak mu doładujesz do kotła eq+9 jakieś potki to gryzie jak poje*any :D Zalety i wady podałem wyżej.

Opublikowano

Moim zdaniem sura WP jest lepszym wyborem od mentala ponieważ skille oraz możliwości są bardzo przybliżone do bodego. A jak ci się znudziła ta postać to wypróbuj czegoś nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...