Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, żeby serwer był w TOP?

Ala0766

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku tego poradnika chce poruszyć kwestie płci. Nie zależnie czy jesteś dziewczyną czy nie twój serwer może sie wybić. Wdł większości dziewczyny nie powinni robić serwerów. BZDURA!

Ale przejdzmy do konkretów. Co zrobić by na moim serwerze grało dużo osób ?

BĄDŹ ORYGINALNY! Nie moge patrzeć na te takie same serwery :C Spróbuj sam coś wymyślić

ZGRANA EKIPA! Warto dogadywać się ze swoją ekipą, aby gracze wiedzieli, że serwer funkcjonuje w zgodzie

BEZ BŁĘDÓW! Spokojnie nie musisz odrazu zapraszać graczy. Potem się okaże, że twój serwer ma mnóstwo błędów, a gracze będą wychodzić

NIE REKLAMUJ NA INNYCH SERWERACH . Robią tak tylko najgorsze serwery C:

REKLAMA-PETARDA - Gdy już serwer bedzie na 100 % gotowy Rekamuj go ;)

Mam nadzieję, że pomogłam :)

Opublikowano

Dobry, bo dla nowych/ogarniętych stawiaczy serwerów. Pare ogólnych porad i zwięzłość tekstu dają dobry wynik 8/10 bardzo dobry

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

Nie widzę sensu kolejnego takiego poradnika, który nie porusza innych kwestii niż te zawarte w poprzednich pracach.Być może się to komuś przyda.

Od siebie proponuję popracować nad estetyką poradnika i bardziej rozpisać się przy każdej radzie jak również dodać nowe.

Opublikowano

Słaby poradnik, ale można takim typowym 'dzieciom' administratorom wkleić najprostszy kodeks reklamy xD.

Możesz rozbudować to jakoś? Mniejsza czcionka np. też.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Szkoda ze nie rozpisalas tego bardziej bo wlasnie poszukuje jakiegos dobrego poradnika jak zajac sie serwerem od strony reklamy ale jakos ciezko znalesc cos co nie pozostawi nic do zyczenia.
A te poradniki ktore juz przewerterowałam faktycznie mowia o jednym i tym samym. Plusik za checi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wg mnie poradnik za krótki. Nazwę to jedynie notatką pomocniczą. 

Jeżeli jednak znajdzie się ktoś zupełnie zielony, na pewno ten temat mu się przyda.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hymm... Jeśli nie wychodzi komuś serwer za pierwszym razem i za drugim oraz za trzecim. To znaczy że:

1. Jego serwer jest jak wszystkie.(monotonność)

2. Jest dzieckiem.

3. Nie ma łatwej domeny lub w ogóle jej nie ma.

4. Jego reklama jest rakowa.

5. Ma pluginy z neta.

6. leci na pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...