Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Serwera|WindowMU|1.02K|Exp: 1000 | Vip: 1500||Drop: 40% | Vip: 50%|

iQual1ty

Ankieta wyboru   

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Exp oraz Drop Byście chcieli na serwerze ?

• Normal Exp 100 Vip: 600 Normal Drop: 45% Vip: 55%
      3
    • Normal Exp 200 Vip: 400 Normal Drop: 35% Vip: 45%
      8
    • Normal Exp 50 Vip: 70 Normal Drop: 25% Vip: 35%
      12
    • Normal Exp 1000 Vip: 1200 Normal Drop: 50% Vip: 60%
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam ze swojej strony taką propozycję, aby zmienić wersję serwera na sezon 2 lub 3 zamiast 1. Chyba że macie dobre zabezpieczenia na s1 ponieważ nie raz spotkałem się z serwerami że po prostu brak zabezpieczeń powodował np. kopiowanie itemków co skutkowało rozpadem serwera. Gdyby były wątpliwości to równie dobrze można zrobić głosowanie odnośnie sezonu ;)

Opublikowano

mam ze swojej strony taką propozycję, aby zmienić wersję serwera na sezon 2 lub 3 zamiast 1. Chyba że macie dobre zabezpieczenia na s1 ponieważ nie raz spotkałem się z serwerami że po prostu brak zabezpieczeń powodował np. kopiowanie itemków co skutkowało rozpadem serwera. Gdyby były wątpliwości to równie dobrze można zrobić głosowanie odnośnie sezonu ;)

Chyba wiedzą o takich rzeczach, porobią zabezpieczenia itp. Bo bez jaj, żeby zaraz po dwóch dniach najebać z 80 resów. Nie róbmy sobie jaj, administracja będzie pilnować serwera...przed takimi dziadami....

Opublikowano

Witam Witam 

Nie było żadnych info ponieważ pracujemy cały czas aby wszystko było dobrze ustawione przeliczone :) aby nie było potem kilkanaście restartów przerw serwera !

Niestety mam złą wiadomość jesteśmy całą ekipą zżyci z s1 więc będzie ta wersja :D oczywiście będą dobre zabezpieczenia o to się nie martw nasz serwer nie jest na kilka dni tylko już na jakiś czas więc spokojnie :D

Prosimy o trochę cierpliwości a zobaczycie wszyscy skutku tego że czekamy !

z każdym dniem pracujemy ustalamy wszystko miedzy sobą nasze rozmowy nie sprowadzają się po kilkanaście godzin na skype tylko zarywamy noce by doprowadzić wszystko do stanu Cudownego !

Chcemy również by ten serwer był z jednych tych który będzie miał jeden a Oficjalny start a nie kila razy start i za każdym razem rozczarowanie !

Więc tu apelujemy o trochę cierpliwości !

Pozdrawiamy !

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

czekam czekam :) nie grałem w mu od 6 lat, ale na 1.02k to chętnie zawitam z powrotem, bo te nowe sezony mnie przerażają. 

Wiadomo, każdy ma swój gust co do expa, ale jeżeli mogę wtrącić swoje 3 grosze do tematu to idealny był by 250-300 jeżeli myślisz o long term, nie za łatwo i trudno też nie, a jednak o te resy trzeba się postarać :) 

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wiadomo coś ?  :)

jeśli było by cos wiadomo , Admin  by podal odpowiednie informacje , co do zapowiedzi exp 1 k  i vip 1200 najlepszym rozwiazaniem a szczególnie ver.  1.02k ( s1 ) stare dobre czasy .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie was !

Serwer jest w Fazie testów przez naszą ekipę oraz naradzanie się co do ustawień :) ustawianie sklepów :) spotów itp :P

Co do Testów serwera nie pisałem że serwer będzie Online w weekend.. napisałem że Forum będzie dostępne :) ale nasza Administratorka Forum czyli Kasia trochę zaniedbała swoją pracę :) więc Forum będzie dostępne na dniach spokojnie dowiecie się wszystkiego :) 

Jeśli wspomniałem już o testach to, to były tylko przypuszczenia !

Każdy z was chce porządny serwer lecz nie wiele z was rozumie aby postawić Dobry i stabilny serwer trzeba trochę nad nim posiedzieć pracować by nie było tak że co chwila będzie Off Serwera i coś ustawiane... chcemy by było wszystko dopięte na cacy :) więc prosimy o cierpliwość.. Dziękujemy !

Co do samego serwera planujemy zrobić balans postaci :)

czyli że np Sm będzie miał szanse z BK 

na Serwerze również będą 2 suby 

Sub 1 (PVP)

Sub 2 (Non-PVP)

oraz Sub 3 (Vip)

Na Serwerze nie będzie Kamyków w sklepach! będą one dropić normalnie lecz szanse dropu będą małe :) planujemy ustawić tak by na serwerze walutą były kamyki :) 

co do samego startu testów nie możemy jeszcze w 100 % powiedzieć kiedy to nastąpi chcemy wszystko starannie przygotować by już na samym starcie serwer nie został skreślony:) Osoby które stawiały nie raz swój serwer wiedzą że aby postawić coś dobrego trzeba czasu wiec my o taki czas prosimy dziękujemy...

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano
Golden Goblin: co 3 godziny

Golden Taikan: co 2 godziny

Golden Dragon: co 3 godziny

Golden Lizard: co 2 godziny

Golden Tantalos: co 3 godziny

Proponowałbym dać wszystko co 1-2h

Proponowałbym zrobić serwer bez areny. Normalne spoty na mapkach

Opublikowano

Witam , jak się rozwija sytuacja? czy są jakieś postępy? wg. mnie wersja super, na pewno znajdzie się spora grupa starszych graczy którzy chętnie wrócą do tej wersji. Osobiście jedna z moich ulubionych ;) oczywiście jeśli będzie dobrze zabezpieczona to super!

Opublikowano

blackferrus, wydaje mi się ze projekt zdechł, ale może ktoś czyta ten wpis i zdecyduje się na postawienie porządnego oldschool'owego serwera na 1.02k :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...