Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Serwera|WindowMU|1.02K|Exp: 1000 | Vip: 1500||Drop: 40% | Vip: 50%|

iQual1ty

Ankieta wyboru   

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Exp oraz Drop Byście chcieli na serwerze ?

• Normal Exp 100 Vip: 600 Normal Drop: 45% Vip: 55%
      3
    • Normal Exp 200 Vip: 400 Normal Drop: 35% Vip: 45%
      8
    • Normal Exp 50 Vip: 70 Normal Drop: 25% Vip: 35%
      12
    • Normal Exp 1000 Vip: 1200 Normal Drop: 50% Vip: 60%
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was razem z paroma osobami Chcielibyśmy postawić serwewr

Do gry Mu Online ,Serwer nie na tydzień dwa czy miesiąc a już na 

jakiś długi czas.... To Są ustawienia przez nas wybrane wspólnie 

jeśli byście chcieli coś zmienić piszcie śmiało jesteśmy otwarci na propozycje 

ponieważ ten serwer ma być dla was i aby wam się grało dobrze na nim :)

jeśli wam się nasze ustawienia podobają to będziemy się cieszyć :)

Wiemy też że nie ma takich serwerów więc będziemy pierwsi na tej wersji :)

Planowana Data Startu:

XX.XX.2015

Planowana Data Testów:

XX.XX.2015 (Postaramy się   w miarę szybko)

Chcemy dobrze zabezpieczyć serwer usunąć wszystkie możliwe Bugi :) ile damy radę 

resztę bugów będziemy chcieli abyście wy je znaleźli :)

To Są plany na porządny serwer a nie :)

Nasza Ekipa w wieku 

19-23

Zapraszamy do udzielania się Graczy oraz Osoby Zainteresowane Serwerem :) i Tym projektem 

---------------------------------------------------------------------------------------

INFO

---------------------------------------------------------------------------------------

Nazwa Servera: WindowMU

Wersja: 1.02K

Max il. Graczy Online: 200

Godziny dzialania: 24/7

Dedykowany: Tak

Zagraniczny: Nie    

IP:Blok

Port:Blok

Strona: Podamy na Testy... (bądz przed Testami..)

Forum: W trakcie Budowy...

KONFIGURACJA

Exp: 1000 | Vip: 1500

Drop: 40% | Vip: 50%

BB: NIE

HP Mobów: 100

Reset:400 lvl

staty:Kasują sie po resie 1rr =600 2rr=1200 pkt i tak dalej..

Grand Reset: 100 rr 400 lvl ( Za Gr zgłaszamy się na Forum po Item F.O )

Eventy:Tak

Zen Party Bug: NIE

Potion Bug: NIE

Shadow Bug: NIE

Gildia: 100

MG: Od 250 poziomu

DL: Od 300 poziomu

Max level Itemka: +13 +28

Kasowanie Postaci: do 40 levelu

Serca etc: TAK

PUNKTY ZA LVL

DK: 5 / 6

DW: 5 / 6

Elf: 5 / 6

MG: 7

DL: 7

JEWEL SUCCES RATE

Bless: 70 % | Vip: 85%

Soul: 50 % | Vip: 70%

Soul + luck: 75 % | Vip: 80%

Life: 90 % | Vip: 95%

CHAOS MACHINE

+10: 65% |Vip:75%

+11: 60% | Vip:70%

+12: 60% | Vip:65%

+13: 50 | Vip:60%

CENY JEWELI

Bless: 9000000 zen

Soul: 7000000 zen

Chaos: 600000 zen

Life: 45000000 zen

Creation: 36000000 zen

INWAZJE

Golden Goblin: co 3 godziny

Golden Taikan: co 2 godziny

Golden Dragon: co 3 godziny

Golden Lizard: co 2 godziny

Golden Tantalos: co 3 godziny

SPOTY

Lorencia – Tak

Devias - Tak

Noria – Tak

Tarkan – Tak

Stadium: Tak

EVENTY 

BloodCastle: TAK

DevilSquare: TAK

ChaosCastle: TAK

ADMINISTRACJA

Główny Adminsitrator: PatryQ ( Odpowiada za Sprawy Technicznę Serwera,Opłaty serwera,Kontakt z Graczami )

GameMaster: Leonidas ( Odpowiada za Eventy na Serwerze )

GameMaster: Lukasz ( Odpowiada za Kontakt z Graczami )

Admin Forum: Kasia ( Odpowiada za Forum i miła na atmosfere na Forum :)

DOWNLOAD

Client:

mirror1 - Ukaże Się na Testy Serwera

Patch:

mirror1 - Kiedyś będzie..

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Expa jest za dużo.
Żeby gra się nie znudziła proponowałbym 100-300x, a co do VIP-a to za duża jest różnica. Powinno być jakieś 20% expa na VIP więcej :)

Mam nadzieję, że kamieni nie będzie w sklepie, lepiej je dodać do dropu Box of Heaven.

W końcu ktoś się wział za zrobienie serwa na 1.02k S1.

Opublikowano

Exp odpowiada będzie więcej zabawy ale na Vipie bym zmniejszył do 1200 jak kolega wcześniej napisał :)

Mam nadzieje ze server trochę pochodzi:D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Maksymalnie sie ciesze, jezeli bedziecie potrzebowac pomocy przy stawianiu forum lub np. tworzeniu grafiki albo w czymkolwiek ^^ to piszcie smialo. Bardzo chcialbym pomoc w tak zacnym projekcie.

Takiego serwera szukam juz od lat ;]

Opublikowano

Jeśli Chodzi o kamienie one będą dodane do dropu :)

Jeśli chodzi o Exp może lepszym rozwiązaniem będzie zrobienie ankiety i wtedy zadecydujecie Wy na jakim Expi'e  byście chcieli zagrać :)

Co do Grafika oraz Forum mamy od tego osobę :) więc dziękujemy za chęci :)

Exp odpowiada będzie więcej zabawy ale na Vipie bym zmniejszył do 1200 jak kolega wcześniej napisał :)

Mam nadzieje ze server trochę pochodzi:D

Pozdrawiam.

Jeśli chodzi o serwer mamy zamiar go trzymać ile się da jak najwięcej :) aby w końcu był jeden stabilny serwer 

Expa jest za dużo.
Żeby gra się nie znudziła proponowałbym 100-300x, a co do VIP-a to za duża jest różnica. Powinno być jakieś 20% expa na VIP więcej :)

Mam nadzieję, że kamieni nie będzie w sklepie, lepiej je dodać do dropu Box of Heaven.

W końcu ktoś się wział za zrobienie serwa na 1.02k S1.

Tak jak powiedziałem exp oraz drop wybierzecie sami :) zrobimy Ankietę :)

a co do Wersji :) Brakowało nam takiego serwera więc z tego się narodził nas pomysł na to 

Cieszymy się czytając wasze komentarze i widzimy zainteresowanie wiec to jest dla nas motywacja ogromna :)

Dziękujemy i zapraszamy dalej do komentowania :)

Ankieta Już jest Zapraszamy do Głosowania :)

jeśli wam się nasze ustawienia nie podobają w ankiecie napiszcie swoje a się dogadamy :)

Chcemy by to was przyciągało do Gry i miłego spędzenia czasu jak za dawnych lat :)

Opublikowano

Exp 1000 to w sam raz, kto będzie chciał vipa to sobie zakupi. Ale myślę że dla vipów będzie osobny serwer prawda. Bo spotkałem się z taką sytuacją, żę mieli osobny. Mniej slotów ale swój xD w końcu za to się płaci. A cena takiego vipka ile by kosztowała sms, albo przelew? można wiedzieć?

Opublikowano

Exp 1000 to w sam raz, kto będzie chciał vipa to sobie zakupi. Ale myślę że dla vipów będzie osobny serwer prawda. Bo spotkałem się z taką sytuacją, żę mieli osobny. Mniej slotów ale swój xD w końcu za to się płaci. A cena takiego vipka ile by kosztowała sms, albo przelew? można wiedzieć?

Jeśli chodzi o zakup Vip ceny jeszcze nie ustalaliśmy :) a także formy płatności ale raczej będzie jedynie poprzez przelew zakupić range 

Proponuję w miarę szybko postawić forum serwerowe żeby już jakiś ruch się zaczął.

Ustawienia w porządku, czekam na testy.

Jeśli chodzi o Forum serwerowe już lada dzień zostanie włączone forum serwera :) link wam podamy na spokojnie :) jeśli jesteście cierpliwi :)

Pracujemy cały czas ile tylko możemy :) ale wiadomo każdy jest człowiekiem prosimy też o wyrozumiałość. :P

Pozdrawiam i Dziękuje 

Opublikowano

Jeśli chodzi o zakup Vip ceny jeszcze nie ustalaliśmy :) a także formy płatności ale raczej będzie jedynie poprzez przelew zakupić range 

Jeśli chodzi o Forum serwerowe już lada dzień zostanie włączone forum serwera :) link wam podamy na spokojnie :) jeśli jesteście cierpliwi :)

Pracujemy cały czas ile tylko możemy :) ale wiadomo każdy jest człowiekiem prosimy też o wyrozumiałość. :P

Pozdrawiam i Dziękuje 

No rozumiem, a jak myślisz o osobnym serwerze vip. Jak to na innych serwerach?tylko pytam z ciekawości.

Opublikowano

No rozumiem, a jak myślisz o osobnym serwerze vip. Jak to na innych serwerach?tylko pytam z ciekawości.

co do vipa będzie oddzielny serwer :)

Opublikowano

To elegancko :) ile jeszcze tak trzeba czekać na start:) tydzień więcej xD

Ciężko nam to stwierdzić :) postaramy się jak najszybciej ruszyć z testami :) a potem Res i Oficjalny start informacje będą podawana na bieżąco w tym temacie :)

Opublikowano

w końcu jakis serwer na starej wersji ktory ustawieniami bedzie dla mnie jak z bajki ;D
czekam z niecierpliwoscia i jesli bylaby potrzebna jakas pomoc przy konfiguracji/testach/forum/grafiakch czy cos w ten desen to zglaszam sie na ochotnika ;P - mam bardzo duzo doswadczenie z MuO (takze jak HA i czlonek AT).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...