Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wy na starego dobrego DivineWorld?

Mlexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie z tej strony Mlexi były [GM] starego DivineWorlda S2.

Chcę dziś zacząć pracę nad tym starym ale w dawnych czasach dobrym serwerem.

Chciał bym go udoskonalić itd, przerobić troszkę aby się lepiej grało.

Możecie napisać czy taka reaktywacja by się przyjęła czy nie? Zostawić serwer na Game? Czy przerzucić na Source ale dodać nowe Dungi, Questy, Nowe urozmaicenia Questowe, BS 7 slotów itd?

Inny exp, drop itd?

Piszcie co chcielibyście w tych plikach zmienić itd.

Nad serwerem pracuję od 3 dni i uwinął bym się z nim do końca Lipca i startowalibyśmy oczywiście wszystko Dedyk, było by stabilnie itd.

Wszystkie bugi jakie pamiętam oraz błędy mam zapisane.

Opublikowano

Już jest jedna reaktywacja. Próbuj,lepiej Ci to wyjdzie na pewno niż poprzednikom.

#rein

Opublikowano

Już jest jedna reaktywacja. Próbuj,lepiej Ci to wyjdzie na pewno niż poprzednikom.

Tak ponieważ sporo te pliczki grałem tam itd. :)

Potrzebuję porad graczy co zmienić, dodać itd.

Opublikowano

Tak ponieważ sporo te pliczki grałem tam itd. :)

Potrzebuję porad graczy co zmienić, dodać itd.

Skoro ma to być stary, dobry Divine to nic nie dodawać, nic nie zmieniać, naprawić bugi i tyle. Ew. zmniejszyć siłe niektórych mobów bo bodziak bez buffa miewał problemy, ale to wcale nie jest konieczne.  ;)

Opublikowano

Reaktywacja ok, ale dodałbym source i inne urozmaicenia. Jakieś questy itp Stary divine byl swietny a dodatki jeszcze bardziej by go udoskonalily ^^

Opublikowano

Wow Mlexi. :P Reaktywacje możesz robić, ale już jeden Divine jest, więc może być ciężko o graczy.

Będą gracze, jak serwer będzie dobry. Ten Divine co jest? Masa bugów na początku, połowa jest do teraz z tego co wiem, sporo zmian. Divine bez tej walki o spoty na mapce od 99 jak była kiedyś, bo tam tylko kilka spotów było? I z innymi zmianami... Ja tego nie kupuje. Wole PRAWDZIWEGO starego Divine, jak był kiedyś. Tylko jak już wspomniałem, bez bugów.

A gracze tam siedzą tylko dlatego, że przypomina Divine. Jak wyjdzie lepszy, to się na niego przeniosą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...