Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Riot dalej banuje za używanie cheatów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na głównym koncie dostałem bana do 2222 w maju i wróciłem do gry i dalej banuja ?

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Tak, jesteście banowani za złamanie warunków użytkowania gry. Dla dociekliwych polecam przeczytać: Punkt VI - Kodeks postępowania, podpunkt J - Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem. Dopiero jeśli zniknie ten podpunkt będziecie mogli bezpiecznie korzystać z wszelakiej maści cheatów, nie łudziłbym się jednak na to, bo byłoby to równoznaczne ze śmiercią gry :)

Opublikowano

Za uzytkowanie jest ban ale nawet po zgloszeniach go nie dostaniesz, musiala by byc jakas zla wersja programu badz ziomeczek by musial Cie nagrac

sygna.png

Opublikowano

ciężko jest wykryć skrypt :)

gorzej z exploitami :D po tym to chyba z automatu bana dostajesz więc wiesz xD widzę że ziomeczku bardzo przesadziłeś z bolem że aż bana dostałeś :D radzę uważać 

Opublikowano

za raporty tez mozna wyłapać bana. :)

Ja od 2 miesięcy codziennie dostaje po kilka raportów jak gram cassio, dodatkowo codziennie na noc ustawiam bota na aramy, i jak narazie nie ma bana.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Ja od 2 miesięcy codziennie dostaje po kilka raportów jak gram cassio, dodatkowo codziennie na noc ustawiam bota na aramy, i jak narazie nie ma bana.

Jaką postacią sobie śmigasz na tych aramach? :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...