Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mrMIXKRIPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
Chcę wam zaprezentować 6 ciekawostek na temat krów w MineCraft

Zapraszam do oglądania.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Oglądało się to trudno przez twój głos... Sory ale masz strzaszny głos, zero życia w nim i ta chrypa... ”łe

/Ale filmik to już odwrotność tego co doświadczyły moje uszy, parę informacij i fajne wykonanie (graficzne).

Popracuj na głosem i będzie lepiej! :);)

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

Mogłeś dać ciekawostkę, że krowa może się skurczyć ( zamienić się do początkowego stanu [ cielaka ] ) po "spamieniu" wiaderkiem. Stało się to w Mythbusters na filmie blowa.

banner.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to przez mikrofon czy Twój głos, ale trudno się słucha. Dokładnie jak byś miał wadę wymowy. U mnie też to występuje, kiedy jestem na mikrofonie słabej jakości. Nie mniej jednak nie wiedziałem, że krowy można ostrzyc :D (te grzybowe) i że da się z nich zupę wydobyć, dlatego + dla Ciebie :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kolego pierwsza ważna sprawa to popracuj nad swoimi emocjami. Oglądając to chce się troche, kolokwialnie mówiąc, rzygać. Po obejrzeniu można dojść do takiego wniosku, że było to nagrywane na siłe. Nagrywaj jak masz na to ochote, bo wtedy ludzie będą chcieli Cię oglądać. Popracuj również nad dynamiką filmu, bo tutaj jest jej brak. Te przejścia również takie jakieś, jak z MovieMakera. Jeśli chcesz coś krecić na YT to musisz się do tego zabrać profesjonalnie. Rynek na tyle się rozwiną, że nie można sobie pozwolić na wypuszczanie jakiegoś szajsu, bo ludzie tego nie kupują.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...