Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Użytkowniczka

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Skasowanie grupy w grze SMITE ze wszystkimi statystykami i osiągnięciami MPC Smite Team.

Głupotą jest zrobienie czegoś takiego a Twój egoizm dotyczący zgłoszeń o tym, że zostałaś niesłusznie zdegradowana i ktoś został przyjęty w grupie nie są powodem do takich czynów.

Nadano w profilu.

Opublikowano

Skąd miałam wiedzieć, że się da przekazać lidera? Miałam lidera, ale chciałam zmienić klan więc usunęłam grupę i nie miałam na celu działanie na niekorzyść teamu bo sama go stworzyłam niegdyś. 

Nie rozumiem czemu dostała bana i chcę się od niego odwołać. 

Opublikowano

Dostałam taką wiadomość od @Damian

YyQjRfp.png

Myślałam, że chodzi mu o oficera (bo ta ranga również może dodawać inne osoby i ma w sumie prawa takie same) - nadałam mu ją po godzinie. Gdzie w dalszym ciągu byłam pewna, że nie da się przekazać rangi lidera - myślałam, że jest po prostu tak jak np. w metinie i nie ma możliwości przekazania rangi lidera innej osobie. Więc w dalszym ciągu chcę się odwołać od bana, bo jest niesłuszny i wynikał z mojej niewiedzy. Nie rozumiem jaki cel miałabym w tym żeby rozwalać coś co sama stworzyłam.  :huh:

A i tą rangę oficera nadałam mu przed degradacją, ponieważ ja zostałam zdegradowana jakoś po moim wyjeździe tj. 13 czerwca. Tak więc potem nie byłam upraszana już o nadanie lidera - więc myślałam, że się nie da i po prostu o to nie prosił. Również nigdzie nie napisałam, że odmawiam oddania mu rangi. 

Arcymistrz
Opublikowano

Dostałam taką wiadomość od @Damian 

YyQjRfp.png

Myślałam, że chodzi mu o oficera (bo ta ranga również może dodawać inne osoby i ma w sumie prawa takie same) - nadałam mu ją po godzinie. Gdzie w dalszym ciągu byłam pewna, że nie da się przekazać rangi lidera - myślałam, że jest po prostu tak jak np. w metinie i nie ma możliwości przekazania rangi lidera innej osobie. Więc w dalszym ciągu chcę się odwołać od bana, bo jest niesłuszny i wynikał z mojej niewiedzy. Nie rozumiem jaki cel miałabym w tym żeby rozwalać coś co sama stworzyłam.  :huh:

Założyłaś grupę smite, grasz w to pewnie dłużej niż rok, byłaś kidmoderatorką działu SMITE i wynika to z Twojej niewiedzy? Nie sądzę. 

Większość członków napisała sporo o Twoim zachowaniu, więc nie widzę podstaw do unbana. 

Opublikowano

Założyłaś grupę smite, grasz w to pewnie rok+, byłaś kidmoderatorką działu SMITE i wynika to z Twojej niewiedzy? Nie sądzę. 

Większość członków napisała sporo o Twoim zachowaniu, więc nie widzę podstaw do unbana. 

Czyli zdanie członków grupy decyduje o tym czy mój perm zostanie czy nie? Śmieszne, ale okej. 

Gram w smite rok ale nie miałam 4591828431824 klanów i lidera miałam tylko w tym. W szczegóły się nigdy nie zagłębiałam, nie kombinowałam też nigdy w ustawieniach grupy więc nie wiem wszystkiego o budowie klanu i nadawaniu tam rang, zwłaszcza, że jak byłam liderkom to miałam marną aktywność przez co zresztą odeszłam z tej rangi. 

Arcymistrz
Opublikowano

Czyli zdanie członków grupy decyduje o tym czy mój perm zostanie czy nie? Śmieszne, ale okej. 

Gram w smite rok ale nie miałam 4591828431824 klanów i lidera miałam tylko w tym. W szczegóły się nigdy nie zagłębiałam, nie kombinowałam też nigdy w ustawieniach grupy więc nie wiem wszystkiego o budowie klanu i nadawaniu tam rang, zwłaszcza, że jak byłam liderkom to miałam marną aktywność przez co zresztą odeszłam z tej rangi. 

Skoro zostałaś poproszona o przekazanie praw lidera (co jest raczej jednoznaczne) to wystarczyło zapytać w jaki sposób to zrobić. Jeśli pomyślałaś o oficerze i mu ją nadałaś, to jakim cudem nie wiedziałaś jak to zrobić z liderem?

Dobrze wiedziałaś, że ten klan jest częścią MPC Smite Team i skasowanie tego było nierozsądnym posunięciem. 

Opublikowano

Skoro zostałaś poproszona o przekazanie praw lidera (co jest raczej jednoznaczne) to wystarczyło zapytać w jaki sposób to zrobić. Jeśli pomyślałaś o oficerze i mu ją nadałaś, to jakim cudem nie wiedziałaś jak to zrobić z liderem?

Dobrze wiedziałaś, że ten klan jest częścią MPC Smite Team i skasowanie tego było nierozsądnym posunięciem. 

Skoro otrzymał prawa oficera i nie upominał się o nic więcej to myślałam, że się po prostu machnął - nadałam mu prawa i nic więcej nie pisał. A to chyba jego obowiązkiem było poprosić jeszcze raz i napisać to ponownie - nic takiego nie otrzymałam. W takim razie co miałam zrobić skoro nie wiedziałam jak przekazać mu lidera? Oddać swoje konto na rzecz forum? Usunęłam, bo zostałam zaproszona do innego klanu w którym aktualnie jestem. W dalszym ciągu ubiegam się o odbanowanie mojego konta ponieważ ban jest niesłuszny i wynikał z mojej niewiedzy a nie z chęci zniszczenia klanu - bo sama go stworzyłam i rekrutowałam do niego członków. 

Arcymistrz
Opublikowano

Dalej nie rozumiesz, że świadoma kasacja grupy, w której były wszystkie dotychczasowe osiągnięcia MPC Smite Team nie zostanie usprawiedliwiona "bo nie wiedziałam!!!".

Opublikowano

Żeby uniknąć straty czasu podczas próbach kolejnych odwołań. Bezmyślne i destrukcyjne działanie na niekorzyść MPCforum zawsze będzie karane w ten sposób.

Ban zostanie.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...