Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra?

flajtrontri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może temat w złym dziale. Pamięta ktoś czasy serwerów typu Kwadratowa Masakra? Serwer na jakiś czas dla dwóch, trzech gildii i po kilku dniach po budowie naparzanka. Co sięstało z tymi serwerami? o.O wchodząc na ublikacje nie mogę odnaleźć już praktycznie żadnego.

Opublikowano

­Nie bójmy się tego słowa. Minecraft opanowują dzieci ze szkół podstawowych. To nie te czasy, gdzie 14-15letni chłopak grał z kolegami i nagrywało na YT. :/

Co do kwadratowej masakry. Daaawno już nie ma tego trybu, bo mało osób jest których można zaufać.

Opublikowano

Ogólnie jak to by się teraz prezentowało ?

• Zero zaufania czyli mam na myśl wzajemne okradanie drużyny
  • Tak zwane trolly(niszczące farmy) etc
  • Zero już takich emocji jak kiedyś ;c
  • Brak ogarniętych ludzi
  • Duża liczba dzieci z szkół podstawowych.

Dlatego takich serwerów brak.

Opublikowano

Zawsze jest opcja przesiewu graczy, ale to zmudna robota,a dzieciaki ssą cwane, restartuja router i znow masz tego samego dzieciaka którego wywaliles. Zauważ że większość trybów już jest negowana przez graczy bo źle im się kojarzy. Myślę że jakby ktoś znalazł "złoty środek" na cziterow to mc by odżylo, może nie tak jak kiedyś ale.... Odnośnie tematu można zaryzykować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...