Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa moda na FB ?

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Debilstwo ludzkości z podstawówki-gimnazjum, całe szczęście, że moi znajomi tego nie robią, ale na FP w komentach widziałem sporo tego syfu.

Takim to z góry dawać ingore.

Opublikowano

Szczerze, to od miesiąca nie wchodziłam na fb, takze dobrze wiedzieć co się dzieje.. generalnie nie wiem po co ta zabawa, tak samo jak jakiś czas temu był głupie wydarzenia typu 'żądam, aby Paweł Kukiz startował w II turze!" jakby to coś zmieniło.. tak samo gówno zrobią ich profilówki. Co, może ma się rząd bać takich osob? Przecież to śmieszne i dziecinne. Tak samo wszelkie wydarzenia, jak i zmienianie zdjęcia profilowego, nikomu nic nie da i niczego nie zmieni.

Głupota ludzka jednak mnie przeraża.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

to nie moda, a popieranie związków homoseksualnych - może niektórzy nie wiedzą.

Gdyby nie poparcie tego w USA nie było by tego niegdy ;) 

ale po co to biało czerwone ma to jakis zwiazek z homopropogandą ?

Biało czerwoną ustawiaja bodajże że są za patriotyzmem .

Opublikowano

To nie moda, niech sobie robią co chcą, ale jesteśmy w Polsce. Ja osobiście nie popieram tej akcji i rzygać mi się chce jak patrze na te tęczówki.

''Moda'' w sensie dla gimbazy bo połowa tych ludzi lub znaczna ich część nie ma bladego pojęcia o co z tym chodzi .

Opublikowano

W ciągu miesiąca większość tych profilówek wróci do normalności. Taka moda jak każde inne. A mnie osobiście wisi kto co myśli. Każdy do tego prawo. Mi to nie przeszkadza. Większy niesmak czuje kiedy używa się flagi Polskiej do takich celów. 

Ja na szczęści mam na tyle normalnych znajomych że nikt tego nie ustawi. Ani tęczówki ani biało-czerwonej flagi w tle.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Profil Facebooka na facebooku (xD) dodał do swojego profilowego tęczę, tak samo YouTube, i znane gwiazdy.

Nie wiem czy to tak fajnie oglądać jak się starsi panowie całują.

...

­

Opublikowano

W ciągu miesiąca większość tych profilówek wróci do normalności. Taka moda jak każde inne. A mnie osobiście wisi kto co myśli. Każdy do tego prawo. Mi to nie przeszkadza. Większy niesmak czuje kiedy używa się flagi Polskiej do takich celów. 

Ja na szczęści mam na tyle normalnych znajomych że nikt tego nie ustawi. Ani tęczówki ani biało-czerwonej flagi w tle.

Miejmy taką nadzieje  że chociaż ty masz takich normalnych znajomych ;)

Bo to co ja widze u siebie na fb płakać sie chce . 

Takich zdj jest pełno ahh jeszcze te ''#''

post-865936-0-52678300-1435578094.png

Opublikowano

Idiotyzm - po co się obnosić z jakimikolwiek poglądami? Moim zdaniem niezależnie od tego czy jest się za czy przeciw ni trzeba tego aż tak demonstrować! Ludzie idźcie na studia Szczecin i ogarnijcie się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...