Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Kont [Pomoc]

Bunik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

s20:
90 zł
s21:
70 zł
s22:
60 zł
­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

s20 - Grzyby & poziom to jakieś 60 zł ale niestety serwer stary. Cena: ok. 20 zł

s21 - Grzyby & poziom to też ok. 60 zł ale tak samo jak wcześniej serwer trochę stary. Cena: ok. 20 zł

s22 - Grzyby & poziom to ok. 70 zł i ta sama sytuacja co wcześniej - stary serwer. Cena: ok. 30 zł

Pozdrawiam!

Opublikowano

juz nikt nie kupuje kont w sfgame -.-

za 10zl watpie ze znajdziesz kupca patrzac co aktualnie jest na allegro.

takze powodzenia.

Opublikowano

@Ragorth

Sam jesteś stary, u mnie za 100 lvl biorą 30zł. 

Pozdro All.

Hurrican, lepiej dorośnij i nie wypisuj takich bzdur, bo jak czytam twoje posty to mi się śmiać się chociaż... powinienem płakać, że takia młodzież teraz jest.

Można prosić troszkę bardziej zbliżoną opinię?...

Dałem ci wyżej zbliżoną opinię choć wątpie, że ktoś kupi od ciebie konto. Teraz popularne jest ulepszanie swojego konta a nie chodzenie na łatwiznę :-)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Hurrican, lepiej dorośnij i nie wypisuj takich bzdur, bo jak czytam twoje posty to mi się śmiać się chociaż... powinienem płakać, że takia młodzież teraz jest.

Dałem ci wyżej zbliżoną opinię choć wątpie, że ktoś kupi od ciebie konto. Teraz popularne jest ulepszanie swojego konta a nie chodzenie na łatwiznę :-)

Pozdrawiam!

Jak ja twoje komentarze czytam, to zygać mi się chcę. Chłopak chcę sprzedać konta a ty w tym mu nie pomagasz. Żegnam.

PS. Bunik, sprzedaj 3 konta po 15zł. Nie zmuszam cię. :D

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...