Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LGBT, homoseksualizm

Le petit nègre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wielu ludzi uwaza homoseksualizm za cos z czym ludzie sie rodza, nie moga tego pokonac, i chca to legalizowac, czemu wiec np pedofilia, niekrofilia, zoofilia sa karane? homosiow ciagnie do tej samej plci, innych ciagnie do czegos innego, czemu wiec za walenie w kiche wrecz sa nagradzani, a za te inne zboczenia ida do wiezienia?­

Opublikowano

To sobie dobrałeś porównanie.

Wiesz czym to się różni? Tym, że homokseualne osoby robią to, bo obie strony tego chcą. A  pedofilia, gwałty, zoofilia, necrofilia? Tym, że od tego jest jedna osoba uzależniona i druga nie ma na to wpływu i w 99,9% jest to wyrządzanie krzywdy drugiemu człowiekowi

Ja tam jakoś nie jestem ani przeciwny, ani za związkami homoseksualnymi, póki się nie pierdolą na ulicy i nie próbują na siłe się wyróżniać i próbować się wybić jak ta pierdolnia na marszach równości to spoko, niech sobie żyją, krzywdy mi nie robią, byle by dzieci nie adoptowały bo tylko dziecko ucierpi

Opublikowano

Porównajmy dwie odmiany homoseksualizmu tzw. geje i homo

Geje wychodzą na ulice, krzyczą, "walczą o prawa" i próbują zwrócić na siebie uwagę swoją odmiennościa która w wielu przypadkach jest wymuszona.

Homo żyją normalnie ze swoim partnerem/partnerką i nie próbują się wyróżniać

A jeśli chodzi o zoofilie, nekrofile i inne zbocznia to ja już jestem przeciwko temu, powód?

Np. przy pedofili są gwałty cielesne na bezbronnych dzieciach które są "chyba" złe, bo jeśli według kogoś gwałcenie dziecka jest dobre to nie wiem co jest z tym człowkiem nie tak, ale nieprzyuważając homoseksualizm jest tylko trochę chorobą bo są to pewne powikłania wśród genów, a przy pedefili to już jest poważna choroba mózgu i z tym "każdy" się zgodzi

T3hSdWU.png

Pociesz żebraczka

lajkiem...

Opublikowano

Homoseksualizm dawniej był karalny w wielu państwach. Różnica jednak jest zasadnicza - osoby o tej orientacji nie czynią zła drugiej istocie.

Jeśli uważasz, że idzie to pokonać to proszę bardzo, możesz iść tą samą drogą i pokochać osobę tej samej płci. Proste? Nie bardzo.

Nie musisz tego akceptować, wiadomo, ale chociaż nie porównuj homoseksualizmu do dość okrutnych zbrodni. 

~ ~

Opublikowano

Homoseksualizm dawniej był karalny w wielu państwach. Różnica jednak jest zasadnicza - osoby o tej orientacji nie czynią zła drugiej istocie.

Jeśli uważasz, że idzie to pokonać to proszę bardzo, możesz iść tą samą drogą i pokochać osobę tej samej płci. Proste? Nie bardzo.

Nie musisz tego akceptować, wiadomo, ale chociaż nie porównuj homoseksualizmu do dość okrutnych zbrodni. 

parafilia a orientacja to zupełnie coś innego...

To sobie dobrałeś porównanie.

Wiesz czym to się różni? Tym, że homokseualne osoby robią to, bo obie strony tego chcą. A  pedofilia, gwałty, zoofilia, necrofilia? Tym, że od tego jest jedna osoba uzależniona i druga nie ma na to wpływu i w 99,9% jest to wyrządzanie krzywdy drugiemu człowiekowi

Ja tam jakoś nie jestem ani przeciwny, ani za związkami homoseksualnymi, póki się nie pierdolą na ulicy i nie próbują na siłe się wyróżniać i próbować się wybić jak ta pierdolnia na marszach równości to spoko, niech sobie żyją, krzywdy mi nie robią, byle by dzieci nie adoptowały bo tylko dziecko ucierpi

alez to jest dokladnie takie samo zboczenie, nie mowie tu o przypadkach gwaltow etc, bo takie sie wsrod homosiow tez zdarzaja, mozemy tez mowic ze osoba homoseksualna jest uzalezniona od obcowania z osobnikami swojej plci wiec wasze argumenty nie maja teraz sensu

­

Opublikowano

­

alez to jest dokladnie takie samo zboczenie, nie mowie tu o przypadkach gwaltow etc, bo takie sie wsrod homosiow tez zdarzaja, mozemy tez mowic ze osoba homoseksualna jest uzalezniona od obcowania z osobnikami swojej plci wiec wasze argumenty nie maja teraz sensu

­

K***a typie, ale inna orientacja seksualna  jest z to WŁASNY WYBÓR. A gwałt nie jest wyborem, bo gdyby by był, nie byłby gwałtem. Pieprzysz jak potłuczony, na siłe próbujesz pokazać jak to p***lów nienawidzisz a nawet porządnie tego przedstawić nie potrafisz tylko jakieś głupoty pleciesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...