Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - K-Scripts

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoba godna polecenia. Prace wykonuje rzetelnie a z wszelkich współpracy, interesów się wywiązuje.

Opublikowano

Polecam Przemka, bardzo sumienna osoba, przyjazna, pomógł mi z konfiguracją TeamSpeak'a i jestem zadowolony. Szczerze polecam jego usługi, naprawdę się opłaca! :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Polecam w 100%. Zna się na rzeczy, bardzo pomocna osoba, miła, przyjazna ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Polecam Przemka, zna się na tym co robi a przede wszystkim jest dokładny i sumienny.

Opublikowano

Z najczystrzym sumieniem polecam Zrobione szybko , dobrze i sumiennie .

Przemek przyszedł zrobił i zaoferował pomoc przy serwerze chłopak z którym można się dogadać sporo dowiedzieć oraz o wiele więcej ....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sądzę,że Przemek jest jednym z lepszych osób,które można polecić jeżeli chodzi o sprawy techniczne. 

Nie dość,że wykonuje je szybko i rzetelnie są na bardzo wysokim poziomie.

KlassKai jest osobą prawdomówną i godną zaufania. 

Serdecznie polecam. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Interesuje mnie ten twoj Firewall na linuxie jest mozliwosc sprawdzenia czy on cos daje czy to taki pic na wode ??

Zapewniam Cię że daje, sam z tego korzystam. W sumie mi to różnicy nie robi czy go mam czy nie ale działać - działa.

Opublikowano

Polecam użytkownika ze względu na jego podejście do klienta i umiejętności potrzebne to realizacji zamówienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...