Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dla Silverów] SILVER HELL [moja historia]

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Opowiem wam moją historie z CS:GO otóż przez kolege zacząłem grać w cs:go miałem cs,a już od roku ale nie grałem miałem 3 godziny bo nie miałem pojęcia o mm,ach czas przyszedł i zacząłem grać to mi sie spodobało gdy wbiłem moje 10 rankedów dostałem SILVER 1 niektórych to zdziwi teraz posiadam range master guardian elite i powiem ze jak na 256 wygranych jest to dużo ;/ i jak dla mie słaby wynik grałem na ruskich i to mie nie powstrzymało wyjście z silvera 1 było dla mie trudne jak wbiłem silver 4 wszystko poszło z górki coś o silverze

grasz na poziom silvera = będziesz w silverze

gram dobrze chce być wyccarowane nawet zapłace =  to sie nazywa bycie noobem i psucie mm,ów które i tak są już broken niestety zawsze znajdą sie ludzie którze będe carrować miejsze 

rangi by zarobic ponieważ wiedzą że nie trafią na takich w rangach jak SUPREME/GLOBAL ELITE

Jak widać wyjście z silvera możliwe! 

Pozdrawiam :) Butcher

Screen z gry gdzie było 4-12 i gdy zaczeliśmy wygrywać 2 wyszło :)

post-1155513-0-58779000-1435544339_thumb.jpg

Opublikowano

Cieszymy sie ze Ci sie udalo, ale popraw pisownie. Prawda jest taka ze teraz szeryfy graja jak silver elite.

Moze kiedys wbijesz tego lema, bo sama gra mm nie wystarczy, nie zapominaj o dm, serwery aim i o najwazniejszym czyli movement.

Opublikowano

Przecież co to za problem aktualnie wyjść z Golda do minimum MG1-E. Mając średniego skilla po placementach trafia się do G1-G3. Później tam się posiedzi kilkanaście gierek i przy odrobinie szczęścia zostanie się wycarrowanym wyżej. Ja wgl. nie rozumiem ludzi, którzy mając Silvera-Golda skarżą się na Team, jak tam się carruje solo - jeżeli zasługuje się na wyższą rangę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...