Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje darmowego vpn do ISS:TH

kuban05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko normalnie moge grac chodzi mi tu raczej o ping dlatego szukam darmowego vpnaa vpn4games jest na 1 dzien

To poszukaj na necie darmowej wersji.

­

Opublikowano

Dlatego własnie pisze ten temat nie zeby mi ktos radzil poszukac bo robilem to juz tylko potrzebuje kogos kto pomoze i ma takiego vpna 

Poczytałem trochę i nie ma tego vpn w necie za free, mam tego vpn, ale go wykupiłem.Możesz sprobwać np

http://www.vpngate.net/en/#LIST

Nie mam idealnego pomysłu na tego vpn bo patrząc na inne serwisy każdy chce zarobić 

­

Opublikowano

a szczerze mi powiedz oplaca sie tam grac? bo gram teraz na infectz i sie zastanawiam na tym iss thailand. Pozdro dla Ciebie.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

a gdzie grasz jezeli mozna wiedziec?

O takie rzeczy możesz pytać na pw bo ten temat nie jest od tego, w innym przypadku jest to spam.

­

Opublikowano

wiem ze nie potrzebuje , ale ty nie o samą grę chodzi lecz o haki do niej , wiem jestem słaby itp bo gram na tym ale pisze jak nie dziala uruchomic w vpn ale nie rozumie jak to zrobic

Opublikowano

wiem ze nie potrzebuje , ale ty nie o samą grę chodzi lecz o haki do niej , wiem jestem słaby itp bo gram na tym ale pisze jak nie dziala uruchomic w vpn ale nie rozumie jak to zrobic

Cheaty do infectz już są wykryte także nwm co próbujesz 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...