Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infestation: Survivor Stories 'thailand' - jak zagrać po block EU/US IP

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w7lkee.jpg

Witam wasz wszystkich serdecznie, chciałbym wam pokazać jak aktualnie zagrać na serwerach I:SS 'thailand'. Jak wiecie, bądź nie wiecie DEV wyłączył możliwość grania dla EU/US graczy lecz serwery dalej są ulokowane tak, że ping jest jak na globalu - lecz graczy znacznie więcej.. codziennie na serwerach TH przesiaduje około 5000 tys. + graczy co daje nam niezliczone możliwości PVP/PVE. Wystarczy przejść kilka kroków poniżej aby wszystko nam grało. A więc jeszcze linki do przypomnienia::

internt_web_technology-01-16.pnghttp://infest.exe.in.th/

698392-icon-129-cloud-download-16.png https://www.exe.in.th/download

Jak więc zagrać?

Wchodzimy na stronę: ' http://www.vpn4games.com/en' klikamy na środku na napis i rejestrujemy swoje konto po czym potwierdzamy email, wchodząc w link, który dostaliśmy od VPN4Games. Następnie, gdy już mamy konto możemy pobrać aplikację http://www.vpn4games.com/setup '. Istalujemy aplikację krok po kroku, po czym uruchamiamy VPN4Games powinno wyglądać ono tak: 

5uofmd.jpg

Teraz przechodzimy do logowania, gdzie wpisujemy swoje dane logowania czyli nazwa użytkownika oraz hasło. Po czym zostajemy przeniesieniu do panelu naszego konta, gdzie ujrzymy takie okno:

j5e6g6.jpg

Username: Nasza nazwa użytkownika

Status: Konto aktywne/nieaktywne

Time: Abonament konta*

*  Abonament konta - podczas, gdy rejestrujemy konto mamy 5godzin gry za darmo + możemy wejść na stronę i kliknąć sobie opcję 'FREE' co da nam +dzień gratis - czyli po zarejestrowaniu konta mamy łącznie 29godzin darmowego IP PROXY. Ja osobiście polecam kupienie sobie pakietu na miesiąc - koszt 150thb co na złotówki daje nam jakieś 15~16zł, gdyż ja płaciłem 3.02 funta (cena zależy od skoków kursu walut). A więc, gdy juz mamy to wszystko zrobionę i nasze konto ma jakąkolwiek wartość TIME oraz jest aktywne klikamy connect |>, po czym zostaniemy połączeni z IP Thailand:

2eksuaq.jpg

Teraz pozostało nam tylko uruchomienie poprawnie gry, po czym możemy grać na normalnym pingu. Dev zabezpieczył serwer tak, że jeżeli pobierasz Patch z IP Thailand to możesz normalnie grać, jeżeli się łączysz z IP poza Thailand to dodatkowo pobiera Ci się patch, który wpisuje wartość w pliki, że serwery są wyłączone i niestety nie zagrasz sobie. Po niżej screeny jak poprawnie to zrobić:

1. Uruchamiamy lunchera z odpalonym proxy, gdy pobierze się nam Patch i będziemy widzieli napis "PLAY GAME" dajemy Disconnect po czym zamykamy program i odczekujemy chwilę aż IP wyjdzie z PROXY Thailand - najlepiej odświeżyć jakaś Polską witrynę np. MPCforum, jeżeli załaduje się szybko znaczy, że już możemy kliknąć ''PLAY GAME''

1vqvrd.jpg

Teraz dowód na to ile gra tam ludzi + że mamy normalny ping, a nie jak kiedyś Teleporty graczy jak również i teleporty zombie albo opóźnienia w podnoszeniu przedmiotów. Pod spodem kilka zrzutów, że serwer żyje i ma się dobrze :)

l1pog8.jpg

d3ibvk.jpg

0g4nny.jpg

Oczywiście jest masa wielu wielu innych zapchanych serwerów na Stronghold itp. Zapraszam do grania.

ps. Jeżeli masz ochotę na wspólną grę na tym serwerze, napisz do mnie na PW albo w komentarzach do tego postu, a umilimy sobie rozgrywki w znacznej grupce.. niestety na TH serwerach ciężko jest grać samemu, ze względu na to iż TH WIPE CLANS lubią biegać po 10-15 razem :x 

Wszystko by JayHard™

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka wczoraj właśnie to zrobiłem, lecz nie dzieki twojej wstawce ;) Lecz mam jedno pytanie :P Jest jakaś różnica miedzy tym a infestation, które jest w innych krajach?

Poza tym możemy sie złapać kiedyś na jakąś gre czesto gram na serwerze 4 beginer czy jak to tam jest (pierwsza opcja w play game) nick LEONPOLISH lub LARYPOLSKA :P

Opublikowano

Siemka wczoraj właśnie to zrobiłem, lecz nie dzieki twojej wstawce ;) Lecz mam jedno pytanie :P Jest jakaś różnica miedzy tym a infestation, które jest w innych krajach?

Poza tym możemy sie złapać kiedyś na jakąś gre czesto gram na serwerze 4 beginer czy jak to tam jest (pierwsza opcja w play game) nick LEONPOLISH lub LARYPOLSKA :P

Polecam przeczytać temat tam była dyskusja na temat tego iss

http://www.mpcforum.pl/topic/1363432-infestation-made-in-thailand-jak-gra%C4%87-legalnie-i-za-darmo/

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak mam włączony launcher i dam disconnect i wylacze program to spowrotem mam włączyć czy wchodzić juz do gry bez odpalania go ?

Raczej musisz jeszcze raz.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...