Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smile MU, ktoś pamięta? - szukam podobnego

xbercikovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos pamieta te czasy chyba 2k8, nie pamietam dokladnie, ale serwer Smile MU. Tam byly sety zbroi jak w DB, oraz fajne i ciekawe bronie.

Czy istnieje jakis podobny serwer do niego?

201dzc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam :D Grałem na każdej edycji ;P Nick: Smerf, Silver ii nie pamiętaj ;P zapadł mi jeden ziomek w pamięci: Shinsuo, SHINEK coś takiego

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy szanujący się gracz Mu, musi pamiętać o tym serwerze, był zwyczajnie kozacki  <3 .

Drugiego takiego nie znajdziesz  :(

IRcBXuaz10l20.gif

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Smile mu było dobrym serwerem :D

Ciekawe, czy kiedyś ktoś postawi coś podobnego :D

Nie postawi tylko z tego względu, że Mu Online juz nigdy nie będzie tak popularne jak w tamtych czasach.

Obecnie jest na dnie, niestety.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja dzisiaj sobie próbuje postawić serwer i pogrzebać trochę, nie wiem czemu chciałbym wrócić do czasów, gdzie był osiedlowy serwer Play4Fun, bardzo na nim się fajnie grało i chcę spróbować przywrócić to. 

k4L2ZMS.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dzisiaj sobie próbuje postawić serwer i pogrzebać trochę, nie wiem czemu chciałbym wrócić do czasów, gdzie był osiedlowy serwer Play4Fun, bardzo na nim się fajnie grało i chcę spróbować przywrócić to. 

Może ci się rzeczywiście to uda, natomiast nie ma szans, żeby znaleźć tyle osób do gry ile było pare lat temu :/

Pamiętacie jeszcze InfinityMu :)?

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Może ci się rzeczywiście to uda, natomiast nie ma szans, żeby znaleźć tyle osób do gry ile było pare lat temu :/

Pamiętacie jeszcze InfinityMu :)?

Kuuurde pytanie! 

To był mój pierwszy zagraniczny serwer z high expem :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

InfinityMu działa do dziś jeżeli chodzi Ci o ten serwer bułgarski gdzie jest low i high xp :)

Wiesz co, nawet nie wiem bardzo możliwe. Chodziło mi bardziej o klimaty jakie wtedy panowały ;) (atmosfera, masa ludzi to było coś)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...