Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pomoc finansową

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników mpcforum.

Dzisiejszą moją ofertą jest pomoc finansowa dla serwera Metin2. Za nim przejdę do konkretów napiszę coś o sobie, aby każdy z was mógł dowiedzieć się czegoś o mnie, tak więc:

Mam na imię Adam i mam prawie 27 lat.

Swoją karierę w Metin2 zacząłem jakieś 7 lat temu i grałem tam na serwerze Monastyr oraz byłem w topowych gildiach takich jak Mortis, DragonArmy, Deepnes czy też gildia Zeus.

Na Polaku spędziłem jakieś 5 lat, aby rozwijać swoją wiedzę na temat tejże gry. Kiedy zauważyłem, że oficjalny Polski metin się nie rozwija, postanowiłem przejść na serwery prywatne, a grywałem na takich serwerach jak:

- AvalonMT2,

- PandoraMT2,

- ElandosMT2,

- Oraz inne serwery, których nazw nie pamiętam.

Więc mniej więcej w skrócie znacie moją "historię" metina, a teraz przejdźmy do konkretów.

Oferuję pomoc finansową dla przyszłych lub obecnych serwerów z przyszłością.

Od takiego serwera oczekuję:

- Kreatywności,

- Wiek +18 lat,

- Ogarniętej Ekipy owego projektu,

- Jeśli serwer dopiero co będzie startować, to wymagam zapowiedzi na tym forum, abym wiedział że to nie pierwszy lepszy projekt, tylko Administracja myśli na poważnie,

- Uczciwości,

- Zaangażowania w projekt,

- Dużo wolnego czasu,

- Rangę na serwerze jak i na forum.

Oferuję:

- Swoje doświadczenie - Prowadziłem tylko parę serwerów hamachi, lecz były to serwery po 50+ online, więc spokojnie wszystko ogarniałem,

- Pomoc finansową,

- Swoją wiedzę na temat metina (mogę być Supportem odpowiadającym na każde zgłoszenia).

- Robienie Eventów co 2-3 dni o ile H@ zezwoli - zawsze znajdę czas dla graczy, aby im taki Event zrobić,

- Pomoc w prowadzeniu forum,

- Kupno reklamy u youtubera związanego z tą dziedziną,

- Dużo wolnego czasu.

Czekam tylko i wyłącznie na poważne oferty i od razu zastrzegam sobie prawo do odmowy bez konieczności podania konkretnego powodu. Jeśli dany projekt mnie zainteresuje, to z pewnością podejmę taką współpracę.

Kontakt:

GG: 3134298

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

- Kupno reklamy u youtubera związanego z tą dziedziną

Moim zdaniej najgorsze co może być - odejdzie youtuber = odejdze część graczy.

Oferta dość ładnie opisana, mogę polecić ale mam pytanie:

Oferujesz tylko "pomoc finansową", czy całkowite zasponsorowanie serwera (dedyk, vps pod strone/forum, jakieś grafiki, questy itp)?

Opublikowano

Oferujesz tylko "pomoc finansową", czy całkowite zasponsorowanie serwera (dedyk, vps pod strone/forum, jakieś grafiki, questy itp)?

Szuka murzynów co mają gotowe pliki serwerowe ;)

Opublikowano

Pomoc finansową, czyli dokładanie co miesiąc pewnej kwoty na utrzymacie serwera.

Szuka murzynów co mają gotowe pliki serwerowe ;)

A czy ja chcę dostęp do tych plików? Kolejne bezsensowne gadanie. W każdej Ekipie przydaje się pomoc finansowa na samym początku, aby serwer jakoś prosperował, a to że za darmo nic nie ma, to chyba rzecz jasna.

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Stary Ty nie wiesz w co się pakujesz :P

Tutaj wszyscy to experci od mt2 i piszą w 50 językach programowania. Lepiej uważaj kogo bierzesz bo tylko stracisz :)

Skoro to oferta wsparcia finansowego to nawet jeśli źle trafi.. dużo nie straci ><D.

@topic polecam, ciekawa oferta.

Opublikowano

Wątpię by ktoś poważny szukał tylko wsparcia. Wsparcia to można szukać na VPS do prac, a jak już się startuje to albo się finansuje samemu wszystko, albo się szuka sponsora który wyłoży na wszystko. Pisząc w prost, chcesz sobie kupić rangę na serwerze.

Gdybym chciał sobie kupić rangę na serwerze, to poszedłbym do jakiegoś istniejącego serwera i dał im propozycję kupna rangi za dobrą cenę i wydałbym mniej niż oferuję.

Pomoc finansowa może też być na reklamy u youtuberów albo nawet na ten VPS do testów, więc w czym problem? :)

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Gdybym chciał sobie kupić rangę na serwerze, to poszedłbym do jakiegoś istniejącego serwera i dał im propozycję kupna rangi za dobrą cenę i wydałbym mniej niż oferuję.

Pomoc finansowa może też być na reklamy u youtuberów albo nawet na ten VPS do testów, więc w czym problem? :)

Nie napisałem nic o VPS do testów, tylko VPS do prac - zanim serwer wystartuje. Napisałeś tylko jeśli chodzi o kwestie pieniężne, że oferujesz pomoc finansową i reklamę i youtuberów. Odpowiedz mi konkretnie na pytanie z pierwszego posta:

Skoro prowadziłeś swoje serwery hamachi może będziesz w stanie też jakoś pomóc w sprawach technicznych? Pomóc coś zrobić, coś doradzić? Bo teraz chciał/nie chciał wygląda to tak, jakbyś chciał sobie kupić rangę. Chcesz gotowego projektu, który jesteś w stanie wspomóc finansowo w zamian za rangę, możliwość odpisywania na supporcie i robienia eventów, ale nie oferujesz całkowitego zasponsorowania. Inaczej by to już wyglądało, gdybyś nie szukał gotowego projektu, tylko wspomagał serwer, który dopiero powstaje czyli np.  właśnie kupno VPS do przygotowania plików, kupno strony, eq czy też jakiejś grafiki pod serwer itp. Albo sponsorował całkowicie, wtedy można by było już całkiem inaczej na to spojrzeć.

Nie odbieraj tego jako hejt - po prostu tak to wygląda.

Opublikowano

Polecam pana , konkretna oferta ,a pomoc serwera których sponsor wydaje mało hajsu na serwer  na pewno się przyda. Moim zdaniem takie "Dofinansowanie" to dobry pomysł. 

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Nie napisałem nic o VPS do testów, tylko VPS do prac - zanim serwer wystartuje. Napisałeś tylko jeśli chodzi o kwestie pieniężne, że oferujesz pomoc finansową i reklamę i youtuberów. Odpowiedz mi konkretnie na pytanie z pierwszego posta:

Skoro prowadziłeś swoje serwery hamachi może będziesz w stanie też jakoś pomóc w sprawach technicznych? Pomóc coś zrobić, coś doradzić? Bo teraz chciał/nie chciał wygląda to tak, jakbyś chciał sobie kupić rangę. Chcesz gotowego projektu, który jesteś w stanie wspomóc finansowo w zamian za rangę, możliwość odpisywania na supporcie i robienia eventów, ale nie oferujesz całkowitego zasponsorowania. Inaczej by to już wyglądało, gdybyś nie szukał gotowego projektu, tylko wspomagał serwer, który dopiero powstaje czyli np.  właśnie kupno VPS do przygotowania plików, kupno strony, eq czy też jakiejś grafiki pod serwer itp. Albo sponsorował całkowicie, wtedy można by było już całkiem inaczej na to spojrzeć.

Nie odbieraj tego jako hejt - po prostu tak to wygląda.

Wiesz co innego zrobić serwer na gotowych plikach + edycja, a co innego być technikiem na takim większym serwerze.

Polecam pana , konkretna oferta ,a pomoc serwera których sponsor wydaje mało hajsu na serwer  na pewno się przyda. Moim zdaniem takie "Dofinansowanie" to dobry pomysł. 

Dziękuję za opinię.

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

A możesz konkretnie napisać czego oczekujesz w zamian za inwestycje w serwer?

To jest chyba logiczne, że chce zarobić na tym skoro inwestuje.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To jest chyba logiczne, że chce zarobić na tym skoro inwestuje.

tego nie napisał, może chce.. się tylko dobrze bawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...