Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update 6-7.05.2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na wstępie napiszę: Czy nie zauważyliście czegoś dziwnego?

Chodzi oczywiście o masowe bany. Wczoraj rozmawiałem, z Neume i oznajmił mi on, że maja nowe sposoby na kontrolowanie kont. Innymi słowy - Program, który pomaga administracji patrolować servery. Program ten jest jeszcze w wersji beta, ale przy następnym update, które będzie 6-7.05.2010 zostanie oficialnie dodany do plików WarRock, każdego gracza. Ma on na celu, banowanie kont nieuczciwych graczy,

Między innymi :

* Afkerów

* OPK (Powerlevel)

* Modem Tapping

Oraz innych, sposobów na obejście silnika gry. (Tego jednak, zdradzic mi nie chciał), zapowiedział również, że pracują nad usunięciem z gry cheaterów (Mam na myśli, speed hacków, Super jumpów i innych). Jeżeli się tylko do tego zbliżymy, zostanę odpowiednio poinformowany.

UBRANIA:

Do War Rock’a zostanie wprowadzony nowy system związany z dodatkowym “ekwipunkiem”, który pozwoli graczom nosić nowe rodzaje kamizelek i innego sprzętu który będzie widoczny na ich postaciach. Noszenie takich rzeczy będzie miało zarówno swoje zalety jak i wady ( na przykład ciężkie zbroje zwiększą pancerz postaci ale znacznie ją spowolnią). 90% z nich będzie do zakupienia w Item Shopie za Dinary, reszta za prawdziwe pieniądze. Będzie to wyglądało tak jak z CrossHairami.

ItemShop --> Inventory --> Klikamy na kostium --> Następnie add

Źródło www.warrock.com.pl

POZDRO