Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DivineWorld.eu Koniec serwera ?

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry filmik kolego ;D. Leci łapka :P. Nareszcie ktoś pokazuje prawdziwe oblicze serwera :)!

Wolalbym koma pod filmikiem haha xD A tak serio to dzieki :) Filmik ma tylko pokazac co sie odwala :) Serwer jest idealny dla mnie poniewaz dlugo gralem na starym divine :D Bd gral na tym serwie az nie padnie ;/

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Wolalbym koma pod filmikiem haha xD A tak serio to dzieki :) Filmik ma tylko pokazac co sie odwala :) Serwer jest idealny dla mnie poniewaz dlugo gralem na starym divine :D Bd gral na tym serwie az nie padnie ;/

W takim razie może też wpadnę ; P

Opublikowano

Nie ma raczej nic do dodania. Chwile po starcie było wiele opinii, że serwer długo nie postoi przez początkowe bugi, których Administracja nie śpieszyła się usuwać.

:) No niestety ale serwer jest z*******y moim zdaniem i szkoda ze tak wyszlo :/

Opublikowano

@Argin™ ty czasem GM, tam nie byłeś?

@topic

Jak nie będzie reworku to serwer szans nie ma, i prędzej czy później padnie.

Ps: Z*******y masz głos.

Ymm tak Argin byl moderatorem forum czy cos :D

No ale jak bedzie rework to wlasnie nikt nie zagra tak to teraz gra 1k osob :D

// Dzieki wielkie :)

Ktos cos jeszcze powie :) ?

Opublikowano

Argin miał admina mimo iż Lajk zapewniał że tak nie będzie. Bugów na starcie było multum m.in 250 lv w 1h.

Ja już skreśliłem serwer po 2 dniach od jego startu. Jak widać się nie myliłem.

Co do filmików całkiem spoko to wygląda potem dam Ci suba i czekam na kolejne serie. ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Od samego początku mówiłem Wam co się dzieje na serwerze to osobniki typu @Argin mnie banowali na forum czy sb.

Co do filmiku nic nadzwyczajnego.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Argin miał admina mimo iż Lajk zapewniał że tak nie będzie. Bugów na starcie było multum m.in 250 lv w 1h.

Ja już skreśliłem serwer po 2 dniach od jego startu. Jak widać się nie myliłem.

Co do filmików całkiem spoko to wygląda potem dam Ci suba i czekam na kolejne serie. ;)

:) Niestety tak bylo ;/

/Dzieki wielkie :)

Od samego początku mówiłem Wam co się dzieje na serwerze to osobniki typu @Argin mnie banowali na forum czy sb.

Co do filmiku nic nadzwyczajnego.

Nom :D

// A no dzieki staram sie :)

Opublikowano

Czy kogoś to dziwi? Czego wy się spodziewacie po serwerze na którym średnia wiekowa Administracji wynosi 13. A ich wspólne IQ jest mniejsze niż rozmiar mojego buta?

Opublikowano

Z tego co widzę Lajk stara się żeby serwer był, jakby chciał zgarnąć łup już by sobie odpuścił a jednak go trzymie i się stara :P

sam mam mieszane uczucia, ciagle bronie ten serwer bo super mi sie gralo(gra) i nic zlego mnie tutaj nie spotkalo 

Opublikowano

Dobry filmik kolego ;D. Leci łapka :P. Nareszcie ktoś pokazuje prawdziwe oblicze serwera :)!

Żeby ktoś nie nakręcił całej prawdy o tobie. ;)

Tylko nie smaruj mi tam przez to dupy na tsie z kolegami.

A właśnie, dlaczego usunąłeś swój temat na mpc? :c

@Argin™ odpowiesz coś ? czy boisz się że całkowicie reputacje stracisz? A, mam prośbę, nie ddosuj mnie za to ;c

Film spoko ;d Oby więcej takich ;d Fejm zdobędziesz chyba tylko swoim głosem :D

­

Opublikowano

Czy kogoś to dziwi? Czego wy się spodziewacie po serwerze na którym średnia wiekowa Administracji wynosi 13. A ich wspólne IQ jest mniejsze niż rozmiar mojego buta?

Nie chodzi o wiek xD Poprostu zeby nie robili tak ze raz mowia ze off serwer a zaraz wlaczaja :D

Z tego co widzę Lajk stara się żeby serwer był, jakby chciał zgarnąć łup już by sobie odpuścił a jednak go trzymie i się stara :P

sam mam mieszane uczucia, ciagle bronie ten serwer bo super mi sie gralo(gra) i nic zlego mnie tutaj nie spotkalo 

Nom niestety gra sie super :D Lubilem grac na starym divine :D

Żeby ktoś nie nakręcił całej prawdy o tobie. ;)

Tylko nie smaruj mi tam przez to dupy na tsie z kolegami.

A właśnie, dlaczego usunąłeś swój temat na mpc? :c

Film spoko ;d

­

:D Nie wiem jak bylo nie trzymam nikogo strony xD

Dzieki hahah xD Trzymaj serwer bo przez cb nie bd mial gdzie nagrywac xD

Opublikowano

Ten głos przerabiany przez jakiś program musi być bo strasznie dziwny, 

co do serwera to mial byc oldschool i jest ;)

no tak :) jest przerabiany setkami programow i filtrow :) zawsze chcialem brzmiec jak kwiatkowski :)

Niby tak ale niektorych bugow nie bylo a tu nagle sa xD Ale jak dla mnie to serwer idealny XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...