Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karisi

Krejzifik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZANIM ZACZNIESZ OCENIAĆ NAJPIERW ZOBACZ PREZENTACJE I CO ZE PREZENTACJA Z AUTOMATU MOŻE SERWER JEST FAJNY? NAJPIERW ZAGRAJ I PRZECZYTAJ A POTEM OCENIAJ I !! NIE OCENIAJ BEZ ZAGRANIA I PRZECZYTANIA!

1385304843-U691595.png Karisi1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : Survival

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 100+

1385304711-U691595.pngIp: karisi.hostmc.pl

1385304711-U691595.pngPotwory: Tak

1385304711-U691595.pngZwierzźta: Tak

1385304711-U691595.pngPvP: Tak

1385304711-U691595.pngPremium: Nie

1385304711-U691595.pngNether: Tak

1385304711-U691595.pngBialaLista: Nie

-=Informacje/opis=-

Witaj chciałbyś zagrać na naszym serwerze? tak.. tak... TAK! CHCE! YEY! Taka scenka :) Ale ok to jest serwer Freebuild/Survival + Działki i jak grasz na nim to możesz udostępniać nasz serwer dalej ale możesz i tak jak nie grasz ale chodzi oto żebyś udostępnił swoim znajomym ten link do tego forum czyli tą stronę na której teraz jesteś lub udostępnić ten link: http://www.mpcforum.pl/topic/1432438-karisi/.chcemy dodać plugin na to żeby gracz mógł się zapoznać lepiej i szybciej z serwerem a chodzi mi oto ze dodamy.. tutorail gdzie co jest i co trzeba zrobić itp. Serwer ciągle nie jest doskonały więc mogą być bugi, błędy i inne rzeczy np. znalazłeś jakiś bug, błąd lub coś innego napisz na PW oraz możesz do jakiegoś admina na MSG napisać lub do właściciela.

-=Administracja=-

Krejzifik - Właściciel

Nowy123 - Admin

piotr1501 - Admin

IronClover - Admin

JohnsonPL - Admin

wios - KitMod

Ziomeczeq12 - Policja

rafal123409 - Policja

MrMikser50 - Budowniczy

KamilKoza - Budowniczy

KinG_BlooD1337 - Pomocnik

Krejzifik - Youtube

JohnsonPL - Youtube

KamilKoza - Youtube

-=Screenshot'y=-

post-1385307-0-85995900-1435527200_thumb.png

post-1385307-0-60942500-1435527206_thumb.png

post-1385307-0-87348300-1435527210_thumb.png

post-1385307-0-17763100-1435527217_thumb.png

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

Opublikowano

Prezentacja zrobiona co najmniej marnie :(. Nie widzę tu IP, ScreenShotów, Opisu. Powiedz mi szczerze komu w tej sytuacji przyda się lista administracji? o.O

#Edit: Chociaż Ip dodane :I jest postęp.

#Edit2: Serwer zrobiony również tak samo marnie jak prezentacja. Spawn słaby, chat okropnie (np. [survival] [ Właściciel ] [Kłaniać się przed właścicilem] [ Nick ] : Tekst ...) 

reklama.png

Opublikowano

@Kolumb_PL

Prezentacja zrobiona co najmniej marnie :(. Nie widzę tu IP, ScreenShotów, Opisu. Powiedz mi szczerze komu w tej sytuacji przyda się lista administracji? o.O

Dopiero rozpoczołem temat będą screenshot'y Ip już jest a opis to informacje

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

Opublikowano

@Ishubito

Wlasciciel ma 11lat , chat odstrasza! nie polecam servera!.

Czytaj informacje/opis uczę się na błędach a kto mówił że właściciel może mieć 10 lat i zrobi okropny serwer może za rok będzie to porządny serwer a czat się poprawi.

@Kolumb_PL

#Edit2: Serwer zrobiony również tak samo marnie jak prezentacja. Spawn słaby, chat okropnie (np. [survival] [ Właściciel ] [Kłaniać się przed właścicilem] [ Nick ] : Tekst ...) 

spawn się zamieni chat się poprawi w ogóle serwer się zamienia na serwer Freebuild.

Opublikowano

Serwer jest wyłączony.
Prezentacja nie zachęca do zagrania, ilość członków administracji to jakaś parodia.

Brak zdjęć, tekst nawalony jednocześnie w kupie.
Znów to samo.

Opublikowano

Niestety prezentacja jest tragiczna ;/ Adres IP serwera nie działa, a administracji nazbieraliście na może z 200 slotowy (jak nie większy) serwer. Zróbcie ładną prezentację, uporządkujcie te teksty (bo ledwo je zrozumiałem) i wywalcie paru adminów niepotrzebnych, bo potem będą z tym problemy (swego czasu ja takie problemy miałem na serwerze).

Mam nadzieję, że zastosujecie się do moich wskazówek i poprawicie tą prezentację i sam serwer :)

Opublikowano

Niestety prezentacja jest tragiczna ;/ Adres IP serwera nie działa, a administracji nazbieraliście na może z 200 slotowy (jak nie większy) serwer. Zróbcie ładną prezentację, uporządkujcie te teksty (bo ledwo je zrozumiałem) i wywalcie paru adminów niepotrzebnych, bo potem będą z tym problemy (swego czasu ja takie problemy miałem na serwerze).

Mam nadzieję, że zastosujecie się do moich wskazówek i poprawicie tą prezentację i sam serwer :)

Serwer jest czasami wyłączony podczas ulepszania/aktualizacji.

Tez tak chce tylko nie wiem jak wyśrodkować tekst i zdjęcia a jest jedna reklama która psuje wszystko.

Opublikowano

@Krejzifik

Serwer jest czasami wyłączony podczas ulepszania/aktualizacji.

Tez tak chce tylko nie wiem jak wyśrodkować tekst i zdjęcia a jest jedna reklama która psuje wszystko.

jezu człowieku co w tym trudnego , twój serv na lvlup.pro ;) oferta 2gb ramu + nieograniczone sloty ;) pluginów w luj masz zgaduje ponad 50 :> bo lagi na servie spore.

.

Opublikowano

Budynki na mapce są słabe, wręcz bardzo słabe. Atmosfera w miarę ok. Może być, ale w ostateczności ten serwer. Musicie wiele poprawić.

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

@Krejzifik

jezu człowieku co w tym trudnego , twój serv na lvlup.pro ;) oferta 2gb ramu + nieograniczone sloty ;) pluginów w luj masz zgaduje ponad 50 :> bo lagi na servie spore.

Usunołem dużo pluginów teraz 31 lagów w ogóle nie ma

Budynki na mapce są słabe, wręcz bardzo słabe. Atmosfera w miarę ok. Może być, ale w ostateczności ten serwer. Musicie wiele poprawić.

Na której na freebuild czy na spawn bo powiem spawn jest nowy od początku zrobiony na podstawie humoru.

Opublikowano

@Kolumb_PL

Wejdź na serwer i zrób kolejny Edit :3

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Ta prezentacja to jakas porazka, chyba probowaliscie jak najbardzie zniechecic graczy. Nawet nie tyle ze nie ma screenow, co o serwerze praktycznie zero informacji. Prezeka z automatu, nawet nie postaraliscie sie minimalnie. Tragedia. Niby ja chcecie zachecic kogokolwiek zeby tu gral? Od razu widac jak podchodzicie powaznie do serwera.

images.jpg

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Nowa aktualizacja serwera

- ci co skarzą się na lagi już nie muszą :D

- usunięto i dodano trochę pluginów

itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref - link :D

Opublikowano

Po prezentacji nie oczekiwałem dobrego serwera więc nie byłem zaskoczony jak zobaczyłem ogromny, pusty i brzydki spawn albo raczej 4 ściany cobbla, oraz podłogę z kwarcu. Po wejściu na serwer ciężko się jest zorientować co trzeba robić ale to drobny szczegół, bo gdyby prezentacja pokazywała więcej nie wpływałoby to na ocenę. Kopalnie i strefy z jedzeniem są średnie i robione "na szybko". Trudno.
Liczę, że admini (a jest ich dużo) wezmą się porządnie za serwer bo jak na razie jest on słaby, nawet bardzo.
Pozdrawiam! :)

Opublikowano

@BezimiennyGamer

Po prezentacji nie oczekiwałem dobrego serwera więc nie byłem zaskoczony jak zobaczyłem ogromny, pusty i brzydki spawn albo raczej 4 ściany cobbla, oraz podłogę z kwarcu. Po wejściu na serwer ciężko się jest zorientować co trzeba robić ale to drobny szczegół, bo gdyby prezentacja pokazywała więcej nie wpływałoby to na ocenę. Kopalnie i strefy z jedzeniem są średnie i robione "na szybko". Trudno.
Liczę, że admini (a jest ich dużo) wezmą się porządnie za serwer bo jak na razie jest on słaby, nawet bardzo.
Pozdrawiam! :)

Wiem że na razie spawn jest brzydki no bo na razie nie wiemy co na nim postawić jakieś figury, fontanny czy coś takiego możesz coś zaproponować a prezentacja dlatego bo nie robiłem nigdy prezentacji lepiej chociaż że jest jakaś prezentacja niż miałoby nie być

EDIT: "Po wejściu na serwer ciężko się jest zorientować co trzeba robić" Wiem ze drobny szczegół ale serio to jest survival tylko w trybie wieloosobowym czyli zbuduj domek ścinaj drzewa znajdź diaxy zrób enchantowaną diax zbroje i zabijaj graczy z kolegami w diaxowej zbroji.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer będzie robiony od początku, postaram się naprawić większość błędów które popełniłem. Czyli inaczej naprawie cały serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...