Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed Unity - Jak ulepszyć widmowe ostrze?

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do zarobku to polecam ulepszyć umiejętność otwierania zamków i zbierać hajs ze skrzynek.

Misje poboczne też są spoko.

Osobiście nie spotkałem w grze opcji ulepszenia widmowego by miał więcej strzałek, jedyne ulepszenie jakie do tego miałem to 2 strzałki bez przeładowania.

Opublikowano

Hej, jak ulepszyć widmowe ostrze aby mieściło więcej strzałek a nie tylko 5, oraz macie jakieś sposoby na zarobek? 

Wszystko zależy od rzeczy, które nosisz. Zwykle pasy dodają dodatkowe przedmioty do wykorzystania. 

Co do zarobku to polecam ulepszyć umiejętność otwierania zamków i zbierać hajs ze skrzynek.

Misje poboczne też są spoko.

Osobiście nie spotkałem w grze opcji ulepszenia widmowego by miał więcej strzałek, jedyne ulepszenie jakie do tego miałem to 2 strzałki bez przeładowania.

Jest pas, który dawał max. 27 wytrychów :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Cafe theatre daje najwięcej zarobku. Bo rozbudowaniu i zrobieniu misji pobocznych pieniądze się same generują. Na początku tuż po zakupie jest ich mało, ale potem 42 tysiące w ciągu około półtora godziny. Możesz nawet mieć okno pauzy a i tak kasa Ci się nalicza. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...