Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MSI gaming 100ME czy gigabyte GTX 970

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie biggrin1.gif Którą z nich wybrać? Obie mają backplate, ale która z nich zapewni więcej fps? Która się lepiej kręci? MSI jest troche cichsza, czy giga naprawdę jest aż tak głośny? 

Opublikowano

ja bym brał Gigabyte, ale upewnij się, ze zmieści ci się w obudowie i czy zasilacz ci obsłuży tą grafikę.­

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

A ja mam sentyment do MSI i wlasnie ją bym wziął xD

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

ty masz w ogole zamiar ta karte kupic? temat poruszany przez ciebie kilkukrotnie w dosyc sporym odstepie czasu

jasne ze msi bo gigabyte to wielka glosna krowa

Opublikowano

Tak, mam zamiar i kupuje w następnym tygodniu, giga zmieści się bez problemu, myślę nad msi, ale nie wiem która się lepiej kręci :(

Opublikowano

MSI wykonuje GPU bardzo solidnie, sam mam MSI GTX 760 i nie narzekam.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...