Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Pod defa/atak

xbercikovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cabrakan, Ymir. Dajesz 4-5 itemów pod defa i tak robią kozacki dmg.

Jeszcze spróbuj pogrąc Belloną. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Osobiście polecam bogów: Chaac, Ymir, Ares, Bellona, Hercules. 

Opublikowano

Cabra - Jeszcze jedynka robi Ciebie odpownym na slow'y, 2'ka dodaje defa, 3'ka ogromny dmg oraz ulti, które bardzo pomaga do combowania go z 3'ką (każdy skill ma bdb dmg oraz jakiś CC)

Ymir... - Bardziej op Tanka nie spotkasz, jego pasywka działą na zasadzie po skill'u przeciwnik dostaje debuff'a dzięki, któremu bijesz go mocniej. Jedynka to zwykła ściana blokująca ucieczke, 2'ka slow + ogromny dmg, 3'ka stun, 4'ka ulti z przerażająco ogromnym dmg'em (kolejność skill'i mogłem pomylić)

Skiny... Ymir za gemy ma fajnego obsydiana natomiast Cabra ma nerda (nie wiem czy jest dostępny)

Opublikowano

Cabra - Jeszcze jedynka robi Ciebie odpownym na slow'y, 2'ka dodaje defa, 3'ka ogromny dmg oraz ulti, które bardzo pomaga do combowania go z 3'ką (każdy skill ma bdb dmg oraz jakiś CC)

Ymir... - Bardziej op Tanka nie spotkasz, jego pasywka działą na zasadzie po skill'u przeciwnik dostaje debuff'a dzięki, któremu bijesz go mocniej. Jedynka to zwykła ściana blokująca ucieczke, 2'ka slow + ogromny dmg, 3'ka stun, 4'ka ulti z przerażająco ogromnym dmg'em (kolejność skill'i mogłem pomylić)

Skiny... Ymir za gemy ma fajnego obsydiana natomiast Cabra ma nerda (nie wiem czy jest dostępny)

Pasywka ymira działa tak, że po użyciu skilla siła AA zwiększa się o 100%. :)

Musi być, poszukaj dobrze. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...