Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika

vasisek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej,

Potrzebuję kogoś, kto może naprawić pliki sfgame.

Mój serwer jest w 90% wolny od błędów :) Miałem wszystko onrain / Alexandrine wyjątkiem Guild Wars!

Zadzwoń do mnie na PM :)

Opublikowano

@GrabsonPL

Nie robiłem nigdy serwera sfgame.

Mam 95% plików sfgame na localhost.

Portale, lochy gildii, chat gildii z polskimi znakami, komunikaty na chacie, zmiana herbu, wiedźma, świąteczne epiki, bonusy z portalów i wiele wiele więcej, ale nie będę wymieniał. Brakuje mi octobeerfestu, wojen gildii i pomocników wieży + fixu na lochy gildii (bo nie działają poprawnie, bug mam).

P.S portale w prawidłowym wyświetlaniem aktualnego moba (także w gildii), poprawny % hp, bonus z portalów na postaci pokazany ile się ma na statystykach oraz komunikaty po przegranej i wygranej w gildii. ;)

Opublikowano

@GrabsonPL

Nie robiłem nigdy serwera sfgame.

Mam 95% plików sfgame na localhost.

Portale, lochy gildii, chat gildii z polskimi znakami, komunikaty na chacie, zmiana herbu, wiedźma, świąteczne epiki, bonusy z portalów i wiele wiele więcej, ale nie będę wymieniał. Brakuje mi octobeerfestu, wojen gildii i pomocników wieży + fixu na lochy gildii (bo nie działają poprawnie, bug mam).

P.S portale w prawidłowym wyświetlaniem aktualnego moba (także w gildii), poprawny % hp, bonus z portalów na postaci pokazany ile się ma na statystykach oraz komunikaty po przegranej i wygranej w gildii. ;)

95%? Same wojny i lochy gildii to jakieś 40%. To co opisałeś to może 30-40% całości + z pewnością twoje pliki zawierają multum błędów.

Alexandrine.pl

Najlepszy prywatny serwer w Europie!

Opublikowano

Nie zawierają multum błędów. Wszystkie błędy zostały poprawione. Pracowałem nad nimi 2 lata.

Lochy gildii mam normalne, ale gdy ma się przerzucić na kolejnego potworka to wyskakuje error "przerwa techniczna".

Dlatego zrobiłem tak, że każdy z gildii ubija bossa, w gildii się aktualizuje obecny poziom ubicia.

Mam cały silnik SF pisany od 0, więc o czym ty mówisz. 

P.S Kupowanie pomocnikom w wieży lvl, eq, stat etc też mam ;) Prawie skończyłem walkę z pomocnikami.

Jak zrobię 100% SF to udostępnię serwer lub pliki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...