Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona , pełen oskrypt . Polecam

BennQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , macie tutaj jakąś stronkę która leży mi na dysku , macie także tabelki , jest na 100% bez dziur [Jeśli chcesz napisać ,że coś jest to pokaż to w skrypcie.] . Pobierajcie puki jest .

Download : sss

Skan: sss

Jeśli Ci się nie przyda ,to nie spamuj tutaj ,tylko grzecznie wyjdź. Mile widziane łapki do góry.

Chcecie pliki divine s2  ? [starego] To na pw [bo trzeba sie dogadac]

sygna.png

Opublikowano

@BennQu

o co chodzi z tym 

public_html/themes/arutan/pages/menu_left.php on line 18

?? 

cała strona jest rozjechana,,

i co to za plik chs.txt??

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

­No jak ja wrzuciłem te strone w dniu startu serwera to mi policją grozili, więc uważaj tam bo kongo czuwa.

Warto dodać, że strona posiada animacje w logo i na słabszych komputerach nie za specjalnie się moze sprawdzać :p

Opublikowano

­No jak ja wrzuciłem te strone w dniu startu serwera to mi policją grozili, więc uważaj tam bo kongo czuwa.

Warto dodać, że strona posiada animacje w logo i na słabszych komputerach nie za specjalnie się moze sprawdzać :P

Jak autorowi coś będzie nie tak ,to niech napisze na pw i tyle:)

sygna.png

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak tragicznego kodu :D

AUtor może dorównać Zielskowi :D

No no, idź tam juz na terios spowrotem, za długo piesek mógł pobiegać bez smyczy.

Opublikowano

Warto dodać, że strona posiada animacje w logo i na słabszych komputerach nie za specjalnie się moze sprawdzać :P

A jakże @harnaś , zawsze czujny, a jakże :)

@BennQu - Masz usunąć tą stronę, ponieważ ja, jako jej autor nie zezwalałem na publikację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...