Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakich skrzynkach dropią fajne kosy?

BlackAngelGTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od gustu a o gustach się nie dyskutuje - ja np. przepadam za Huntsmanami i M9 Bagnetami a innych podobają się karambity. Wejdź na stronkę CSGOStash i tam znajdź nóż, który Ci się najbardziej podoba i ew. skin bo np. z Chromy 2 lecą Guty ale z innymi skórkami niż z CS:GO 3.

Prywatnie nie polecam Ci otwierania skrzynek a tylko i wyłącznie wymienienie kluczy na jakieś skiny i nimi grać/obstawiać.

Opublikowano

To zależy od gustu a o gustach się nie dyskutuje - ja np. przepadam za Huntsmanami i M9 Bagnetami a innych podobają się karambity. Wejdź na stronkę CSGOStash i tam znajdź nóż, który Ci się najbardziej podoba i ew. skin bo np. z Chromy 2 lecą Guty ale z innymi skórkami niż z CS:GO 3.

Prywatnie nie polecam Ci otwierania skrzynek a tylko i wyłącznie wymienienie kluczy na jakieś skiny i nimi grać/obstawiać.

Dzięki za pomoc wytraduje te 2 klucze napewno. Poza tym mam Subskrybcje u takiego znanego w sumie gościa także jakieś lepsze skiny znajdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...