Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgubiłem legitymacje! Dorabianie w wakacje?!

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

rozpoczęły sie wakacje i ja dwa tygodnie lece samolotem i chyba potrzebna jest legitka. Zgubiłem legitke i nwm co teraz zrobic. Mozna dorobic legitymacje w wakacje? Cos kosztuje.

P.S. Po wakacjach ide do 2 gimbazy

Opublikowano

Idź po prostu do sekretariatu w szkole ze zdjęciem i zapytaj czy będzie takowa możliwość. 

Dla nich to chwila. 

~ ~

Opublikowano

Legitymacja potrzebna do lotu samolotem? Gdzieś ty to wyczytał.
Paszport jak już, nie legitymacja. W życiu mnie o legitymacje nie prosili.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

W szkole zawsze mają kopię legitymacji, to wystarczy iść, a oni dadzą od ręki.

Czasem wystarczy nawet samo ksero z podpisem potwierdzającym zgodność z oryginałem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W sumie samolotem lece z Gdańska do Warszawy. Jezeli zaraz pojde do szkoly to lwgitymacje otrzymam odrazu? @554461402688252517908.png Ravoner

Opublikowano

W sumie samolotem lece z Gdańska do Warszawy. Jezeli zaraz pojde do szkoly to lwgitymacje otrzymam odrazu? @554461402688252517908.png Ravoner

Jak mają kopię, to mogą chyba dać od ręki.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po co odświeżasz ten temat jak odpowiedź została już udzielona?
Również proponuję zadzwonić/ewentualnie przejść się do sekretariatu, bo raczej nikt na forum nie zgubił legitymacji i nie próbował jej wyrobić w Twojej szkole a takie gdybanie do niczego nie prowadzi.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...