Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMMT2.PL [Dedyk] [GM-Mode]

Gmmt2priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NA TYM POLEKA GM-MODE. Na tym typie serwerze gra sie dla zabawy :)

Zabawa: /komenda /komenda /komenda 5min kur*a nudne to 10min pozniej poj#bane stracilem hajs 15min Zgon

Tru or Noł ?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, a ja mam taki mały problemik ^^. Mianowicie nie mogę w ogóle uruchomić klienta gry... Gdy odpalam gmmt2.exe, to pojawia się okienko z cmd, a w nim C:\nazwakomputera\Desktop\gmmt2klient\gmmt2.bin. Okienko po chwili znika, a potem nic się nie dzieje. Proszę o pomoc, bo aktywowałem już konto ^^.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

Witam, a ja mam taki mały problemik ^^. Mianowicie nie mogę w ogóle uruchomić klienta gry... Gdy odpalam gmmt2.exe, to pojawia się okienko z cmd, a w nim C:\nazwakomputera\Desktop\gmmt2klient\gmmt2.bin. Okienko po chwili znika, a potem nic się nie dzieje. Proszę o pomoc, bo aktywowałem już konto ^^.

Na prawde ? będziesz na tym grał ?

Opublikowano

Na prawde ? będziesz na tym grał ?

Na prawde polecam ci pocwiczyc interpunkcje; )

Nie ma jakiegos patcha do pobrania?  Sprobuj patcha odpalic :D

Ten serwer jeszcze dziala? ^^

Opublikowano

Jeśli serwer wytrzyma do końca lipca to zagram. Chcę się upewnić że to nie wyłudzanie hajsów :X

Opublikowano

Jeśli serwer wytrzyma do końca lipca to zagram. Chcę się upewnić że to nie wyłudzanie hajsów :X

4 zł reje i serwer tylko pod zabawę komendami byle by nawalić najwięcej :D

Strona chyba padla :D

http://gmmt2.pl/

Jeżeli to nie jest strona serwera to podałby mi ktoś stronke :D?

To ta strona.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zabawa: /komenda /komenda /komenda 5min kur*a nudne to 10min pozniej poj#bane stracilem hajs 15min Zgon

Tru or Noł ?

Cała filozofia tego serva.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego, więcej błędów jak to warto ;) + płatna reje i zero ludzi. Nie pozdrawiam

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...