Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMMT2.PL [Dedyk] [GM-Mode]

Gmmt2priv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

konta zostały dalej ;p dam wam tą drugą szanse ale załatwcie u kogoś sobie reklame i róbcie może co jakiś czas otwarte rejestracje bez placenia :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

rejestracja dalej płatna ?

Za free- ja tam zarejestrowałem się bez żadnej płatności

@Edit:

Jednak to wygląda tak- rejestracja jest za darmo, ale potem żeby zagrać to trzeba zalogować się na stronie i wysłać SMS... Więc nie zagram. 

Opublikowano

­

Dodatkowo wysyłasz sms i zamiast 3.69,- zasysa 20 złoty z konta

Nie wprowadzaj innych w błąd, numer SMS'a to 7355, czyli pobiera 3zł+VAT.

tenor.gif

Opublikowano

Prezentacja słaba, ale wiadomo - jeśli ktoś chce się pobawić bez wkładu pracy to serwer ciekawy. 

Powodzenia! 

~ ~

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG no nie mow ze 3 zł to już tak drogo,, 

Nawet jeżeli to tak "drogo" to oplaca się mimo wszystko ^^.

Nigdy dotąd nie grałem na takim serwerze dlatego powiem że totalnie nie rozumiem ocb ale mogę polecić ://

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dodatkowo wysyłasz sms i zamiast 3.69,- zasysa 20 złoty z konta

panie jakie 20 zł o.O 3,69 bierze ;) wysyłałem 2 razy SMS-a więc nie mów ze 20 zł zasysa ;s

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

tylko aktywacja konta to 3.69 no kurde dedyka trzeba oplacic :P

Wbije zobaczyc co i jak xD

Tylko nwm czy ogarne komendy ;f i bronie trzeba bonnowac czy tez za pomoca komend xD

Dobra nie, chyba trzeba navi do tego miec xD

Opublikowano

Wbije zobaczyc co i jak xD

Tylko nwm czy ogarne komendy ;f i bronie trzeba bonnowac czy tez za pomoca komend xD

Dobra nie, chyba trzeba navi do tego miec xD

Komendy masz tutaj na forum , bronie wybonujesz normalnie :)

Co do HA serwera , zablokuj komende /kill ,bo to irytujące dla ludzi grających na tym serwerze. 

sygna.png

Opublikowano

Dlaczego każdy pisze spacje przed przecinkiem? Nie czaje.
Ogółem, kolejny serwer pod zarobek - nic pod zabawę. Jak zakładacie serwer - nie mogliście pomyśleć o opłaceniu dedyka? A nie o wymuszaniu od ludzi pieniędzy? To wasz serwer - wy go opłacacie. My tylko korzystamy z różnych ofert na serwerze typu IS, czy vipy - ale nie za rejestrację ;-;

Opublikowano

Znowu to gowno reklamujecie ? chyba jakis dzieciak wplaci, zeby bym ''gm''. To jest poprostu wymuszanie pieniedzy. Nie polecam, bo ten serwer bedzie tak w kolko, mało graczy restart, ....bla bla bla....

Ach i jeszcze dodam serwer aka 4funmt2 i nextmt2 pozdrawiam

Opublikowano

Znowu to gowno reklamujecie ? chyba jakis dzieciak wplaci, zeby bym ''gm''. To jest poprostu wymuszanie pieniedzy. Nie polecam, bo ten serwer bedzie tak w kolko, mało graczy restart, ....bla bla bla....

Ach i jeszcze dodam serwer aka 4funmt2 i nextmt2 pozdrawiam

4funmt2 byl dobrym serwerem dopoki nie wprowadzili tych zbroji zjebanych :_: Na poczatku 4funmt2 nie byl w ogole pod kase. IS bylo za darmo, raj dla 4fun`owcow. I ludzi bylo tez duzo ;x 400 to nie bylo malo ;D

Hasla sa w bazie danych wiec osoby ktore oplacily nie musza juz kupywac ;)

Opublikowano

Co za oryginalna nazwa, grafik co robił prezentacje pierwsza klasa, jestem zdziwiona że tak ładnie można zrobić, jesteście oryginalni, pełen podziw.

A tak serio, syf, dno, nie polecam ze względu na administracje.  

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie chce mi się pobierać, ale byłbym wdzięczny za pokazanie klepania bossów na m1. Byłoby jednak fajnie, gdyby jakieś ulepki trzeba było zdobyć samemu, a nie /bleblebleble i masz co chcesz. Moim zdaniem lepiej gdyby dać stalke, bojowy i drop ulepki z ripków,śmierci,azraelów czy co tam jeszcze się na m1 pasie. Co tam jest do roboty oprócz kupienia (dostania) ekwipunku na max lvl, dodania sobie lvla? Chyba tylko bonowanie i klepanie się na m1.

Opublikowano

Nie chce mi się pobierać, ale byłbym wdzięczny za pokazanie klepania bossów na m1. Byłoby jednak fajnie, gdyby jakieś ulepki trzeba było zdobyć samemu, a nie /bleblebleble i masz co chcesz. Moim zdaniem lepiej gdyby dać stalke, bojowy i drop ulepki z ripków,śmierci,azraelów czy co tam jeszcze się na m1 pasie. Co tam jest do roboty oprócz kupienia (dostania) ekwipunku na max lvl, dodania sobie lvla? Chyba tylko bonowanie i klepanie się na m1.

NA TYM POLEKA GM-MODE. Na tym typie serwerze gra sie dla zabawy :)

Opublikowano

Nie sądzę że serwery typu 4Fun dzisiaj przejdą z większym zainteresowaniem. Już dużo lepiej jest się na dłużej zatrzymać na jakimś Easy/Medium niż na 4funie który się znudzi po 2 dniach przy najlepszych obrotach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...