Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skiny/postaci

Ventis10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niedawno zacząłem grać w Smite, słyszałem ze są opcje zgarnięcia darmowych bohaterów, ktoś ogarnia co i jak?

Opublikowano

Potem na overwolfie możesz dostać fenka (ja dostałem, nie wiem jak teraz) oraz na rapcie czasami są do zgarnięcia bogowie za kilka godzin gry. Wszystko ładnie opisane na forum. Wystarczy posuzkać

Podobny obraz

Opublikowano

Cześć, niedawno zacząłem grać w Smite, słyszałem ze są opcje zgarnięcia darmowych bohaterów, ktoś ogarnia co i jak?

Śledź też różne strony na Facebook'u, bo tam teraz rozdają kody na Lokiego + skina oraz na Ratatoskr'a + re-color. ;)

Opublikowano

Śledź też różne strony na Facebook'u, bo tam teraz rozdają kody na Lokiego + skina oraz na Ratatoskr'a + re-color. ;)

Miyoshi, a mogłabyś podesłać linka, bo na fb smitegame nic takiego nie ma :D ?

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Miyoshi, a mogłabyś podesłać linka, bo na fb smitegame nic takiego nie ma :D ?

To raczej na grupach typu Smite Polska, albo Smite Community. Ale to nie jest tak, że cały czas coś rzucają. Musisz obserwować! Ah i jeszcze noMercy. Tam ostatnio cały dzień były zagadki, za które można było wyrwać postacie ze sknami. ;)

Opublikowano

tutaj(oficjalny Fanpage polskiego community)

(nie jest to żadna reklama)

/smitegamepol

i grupa:

/smitepolska

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ten cały smitegamepol, nie jest oficjalny, tylko z wykupionymi lajkami :)

Nawet nie mają wsparcia od Hi-Rezu. Nie ważne.

Teraz na fanpage drużyny noMercy można zgarnąć Jandroida :) A nie ma dużo roboty przy tym.

Oficjalny polski moderator na forach Hi-Rez ( SMITE )
Założyciel grupy SMITE POLSKA na Facebook`u.

ESL POLAND, SMITE STAFF.
Menedżer SMITE noMercy

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o twitchu...    ( trzeba mieć 24 godziny transmitowania i dostajesz darmową skórkę do Ymira )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...