Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybki PickUP - python, dużo funkcjii

Peffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PickUp na Teriosa.

http://www.speedyshare.com/UvnKK/terios.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/e47e1297a249ac82461b1ae4d5d7d860680e297223285bd6ee923e9a1cd34f17/analysis/1439305661/

Przypadkowo przerobiłem go z multihackiem od Exile więc pod F5 macie multihacka a pickupa macie pod F7.
Zmniejszyłem na minimalną prędkość do 5 jakby komuś wywalało klienta za szybko, u mnie przy 100 automatycznie wywala klienta.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj rooty to postaram się zrobić.

Szefie a na Vesterisa dało by radę? Pobrałem tego wcześniejszego, po kliknięcu F7 pojawia się okno ale po odpaleniu nie podności nic ;[

Opublikowano

Co może być powodem tego że po jakimś czasie, nie długim bo po włączeniu bota crashuje się client po około 20-30 sekundach i to nie zawsze. Nie mogę jakoś ogarnąć tego kodu. Wrzuciłem te pliki do root i dalej wywala klienta po jakimś czasie, sam bot działa świetnie ... chodzi mi o teriosa

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

można zrobić go pod teriosa?

To python, klient Teriosa nie zainjectuje, ani mix'a ani dll, przynajmniej nie jest opisany na mpc sposób na inject zew. plików do zabezpieczonego klienta. Więc jest jeden sposob, żeby to wrzucić ktoś musiałbym załadować to do bink'i terios'a. A nie jestem pewny czy bez czystej binki, da się coś takiego zrobić.

Opublikowano

To python, klient Teriosa nie zainjectuje, ani mix'a ani dll, przynajmniej nie jest opisany na mpc sposób na inject zew. plików do zabezpieczonego klienta. Więc jest jeden sposob, żeby to wrzucić ktoś musiałbym załadować to do bink'i terios'a. A nie jestem pewny czy bez czystej binki, da się coś takiego zrobić.

12 linijek z tego jest wystarczajace aby osiagnac efekt, po wrzuceniu do klienta Teriosa dziala znakomicie
uowtJmL.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...