Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Coaching" pomoc

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu chciałbym prosić o zignorowanie postu przez osoby niepełno-sprytne.

Chciałbym spróbować zostać cochaowany. Staram się dojść jak najwyżej w lidze, na razie jest to GOLD V.

Szukam osoby, raczej z wyższych dywizji, która chciałby "zostać coachem" i trochę wnieść do mojej gry. Pograć ze mną, pokazać mi błędy, nauczyć czegoś. Jestem otwarty na wszelakie propozycję.

:v

Opublikowano

Cześć, od razu chciałbym prosić o zignorowanie postu przez osoby niepełno-sprytne.

Chciałbym spróbować zostać cochaowany. Staram się dojść jak najwyżej w lidze, na razie jest to GOLD V.

Szukam osoby, raczej z wyższych dywizji, która chciałby "zostać coachem" i trochę wnieść do mojej gry. Pograć ze mną, pokazać mi błędy, nauczyć czegoś. Jestem otwarty na wszelakie propozycję.

Moja dywizja to obecnie platyna IV jak coś to się na pw zgadamy :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Mozesz mi na pw podeslac pare replay swoich gier, dam wskazowkil, co zle robisz itd. :P

Od razu pewnie sie tak rozpisze, ze caly poradnik z tego wyjdzie.

how2get challenjour

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@Katatuki Niestety mój PC nie pozwala mi na nagrywanie, a zmiana sprzętu następuje dopiero po wakacjach.

Nagraj to sobie na op.gg a jemu podrzucisz tylko plik. Jak będziesz ładował w swojej grze to na tej tablicy kliknij Record

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...