Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam chęć zrobienia sobie konta 35 lvl. Ale chce żebym był koksem np. jak LOTH itp. :D. Ale nie wiem na jakie eq mam zbierać podawajcie wszystko powiem że dziennie mogę zarobić około 30kk . Jakie eq byście proponowali jakie bony itp. Jedne co wiem to aura i berserk muszę wbić na G a później może na P :D Czekam na wasze szczere odpowiedzi.

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Kup sobie śmiertelkę+9 z kd defa i speeda+3, ebo+9, srebrna+9, bizuterie i buciki z hp i krytykiem. Zrób też sobie buffa i wbij mu błogo na g1 i będziesz kox :D

Opublikowano

Kolejny wpatrzony w te fubu lothy i te inne pierdoły, nie wiem co wy w nich widzicie... <_< A eq potrzebne tobie wiadomo najlepsze co tu dużo tłumaczyć, przykładowo bony w butach i naszyjniku 2000HP, dobra broń pod pvp - fms +9 średnie powyżej 35%, kd wojownika +4, śmierci +4, dobry rib pod exp ze średnimi podobnymi do fms'a 40% i kd'kami również pod exp - kd potwora +4 i śmierci +4. Może parę dodatków teraz (bony obowiązkowe): żelazny hełm +9, pięciokątna tarcza +9 (niewrażliwka), srebrna brąza +9 oraz śmiertelna zbroja +9 bon (2k HP oraz kd'eki speed +4 oraz def +4). Na takie eq trzeba wydać fortunę, no ale ty mówisz, że dzienny twój zarobek wynosi 30kk to droga otwarta.

Dziękuje dobranoc.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

mnie wystarczyla swego czasu taka postac... tyle ze to byl droper...

nawet nie trzeba sie zbytnio wysilac zeby "kozaczyc" w pvp i w expie... wystarczyl fms 39%sr z kd woja i potwora +4 troche w eq na kryta i szycie i tyle:P... 35-55lvle ogarnialem spokojnie.

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...