Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Counter-Strike Global Offensive

Benzo`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, to może zacznę od początku. Napiszę krok po kroku co zrobiłem, będzie wam łatwiej dowiedzieć się o moim problemie.
Otóż. Zacząłem od reinstalacji CS:GO. Podczas pobierania zauważyłem coś dziwnego z szybkością pobierania. Co jakieś 10-15s szybkość spadała do 0 kbs, a to dziwne bo internet mam 80Mb/s.

Tutaj widać jak się zatrzymało:
07774665363858360897.jpg

Potem znowu ruszyło i tak na zmianę:

17566075822579320871.jpg

Następnie, gdy tylko dobiło do 100% wszystko się zatrzymało, nie pisało żadnego "instalowanie" czy "aktualizowanie", tylko coś takiego:

90356659264931259543.jpg

Gdy klikałem "Graj" wyskakiwało mi znowu okienko, że ciągle mi się pobiera i jest 0s do końca (A stało tak już od kilku godzin):

55537308901917717498.jpg

Zauważyłem również, że strasznie muliło mi to kompa (zacinało mi się nawet gdy włączałem painta), a parametry mam przecież wystarczające jak na grę:[

AMD Athlon™ 64x2 Dual
Core Processor 5200+
2.71 GHz, 8.00 GB RAM
Karta graficzna 1GB RAM

Z ciekawości również zajrzałem do folderu z grą (Steam->Steamapps->common->Counter-Strike Global Offensive) i zdziwiłem się gdy zobaczyłem zawartość:

62823014054036858434.jpg

I od razu uprzedzam narzekania, że mam Windows XP.. To nic w tym nie przeszkadza, bo mam kilku znajomych co mają te systemy i CS:GO śmiga im normalnie. Komputer to składak, a to jedyny oryginalny system jaki posiadam.

Próbowałem też różnych sposobów z forum steama (tj. usuwanie plików .blob etc).
Mam nadzieję, że wszystko jest napisane tak, że każdy zrozumiał.

Bardzo proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...