Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GA, GM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

33404951173256305609.png

57197944635613207976.png
Kuba

86356146025134645495.png
16

39119368707504079931.png
Jak już wyżej pisałem mam na imię Kuba, mam 16 lat. Interesuję się HTML-em, amatorsko grafiką komputerową (PHOTOSHOP). W wolnym czasie lubię zagrać mecze turniejowe w grze Counter Strike: Global Offensive. Posiadałem wiele sieci CS 1.6 jak i pracowałem jako technik (Silniki: MyBB,IPB). Uwielbiam jak mój nick wskazuje (tylko na tym forum mam nick lajla, zazwyczaj używam nicku RapWeKrwi) słuchać rapu (Głownie Z.B.U.K.U, WdoWa, KaeN).

Dlaczego to właśnie ja mam zostać tym GM'em,GA?
Chciałbym pomóc w organizowaniu serwera - robić okolicznościowe ewenty (Oczywiście za porozumieniem z administracją), pomagać w rozwinięciu serwera np. wstawić go na metin2list.pl wyręczając administracje, podstaw mistrza gry nie będę wymieniał gdyż są one oczywiste takie jak pilnowanie porządku na serwerze dla przykładu wchodzi w to panowanie nad kulturą osobistą graczy. Wykazuję się wysokim poziomem ortografii (błędy jakie zrobiłem w ostatnim czasie to np. napisałem ,,se" zamiast ,,sobie" etc. Jestem osobą kulturalną co jest cenną cechą. Na niektórych prywatnych serwerach widziałem, jak mistrzowie gry olewali graczy (tamci pisali im prywatną wiadomość, a im się nie chciało odpisać bo nie było to ważne pytanie), u mnie czegoś takiego NIE MA. Postaram się odpowiadać na każde pytanie gracza i nie wchodzę na INV (Invisible, niewidzialność) jak większość gamemasterów których spotkałem, aby uniknąć spamu.

Jaki jest Twój staż w metin2?

Podstawy serwerowe ogarnąłem przegrywając te 6 lat w świecie metina (4global, 2 lata prywatne serwery), np. na serwerze I****c.pl (Padł - HeadAdmin zrobił błąd w itemshopie i każdy sobie sklonował itemy, wbił w 2 dni 250 poziom i skończył grę, a potem już z tego powodu nie miał na opłatę serwera) pomagałem GM Shenkuśowi w organizowaniu OX'a, posiadałem nie jeden serwer HAMACHI, oraz byłem na 3 serwerach GM. Jako gracz pomagałem graczom np w pisaniu gdzie co jest (Siema, wiesz gdzie można kupić zmianki? Witaj! Stoi NPC naprzeciwko strażnika wsi, ona Ci sprzeda zmianki).

Czy byłem kiedykolwiek banowany na serwerach?
Raz, jak miałem 12 lat - to wtedy dostałem pierwszego i ostatniego bana za wulgaryzmy  :).

Czy posiadam mikrofon + TS3?
Tak

Ile czasu jestem w stanie poświęcić na serwer?
Teraz są wakacje więc nawet do 7 godzin dziennie (średnio przewiduję 3 godziny), oczywiście, gdy się coś ważnego działa jestem do dyspozycji.
43084431939033830485.png
Minusy są takie, że głos mam troszkę niewyraźny przez mikrofon, oraz wolny internet, wobec czego ja klientów wstawiać na hostingi nie jestem w stanie :( (Oczywiście jakby stał komputer całą noc by dało radę wrzucić, ale to jest bez sensu skoro druga osoba może to zrobić w zazwyczaj 10 min).

03628336854003530218.png

Liczę na dużo ofert. Pozdrawiam, RapWeKrwi (Tylko na MPCForum używam nicku ,,Lajla", kiedyś napisałem nick mojego psa, ale to już nie aktualne  :)).

Kontakt:

GG:49991567

Opublikowano

Ten Twój nick mówi sam za siebie. Na jakich serwerach byłeś GM? Serwery hamachi się nie liczą. Twój kolega GM Shenkus się nie liczy bo nie wiem kto to. A pomoc graczom się nie liczy gdzie co kupuje się xD

Nie polecam na razie xD

201dzc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...