Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamingowy PC do 2000zł?

DKubixD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, dla obeznanych...

Chciałbym złożyć kompa przeznaczonego głównie do gier, jaki polecacie najlepszy zestaw w cenach do 2000zł?

Nie musi być to już komputer " z nasa ". Wystarczy aby pociągnął gry typu CS:GO, Battlefield itp... ( Nie koniecznie na najwyższych ustawieniach :P )

Dla naj daje LIKE :D

Opublikowano

Proponuję taki zestaw z i3+R9 270+8GB RAM:

http://www.morele.net/inventory/info/JtDl8d/

+

• Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

Opublikowano

Co racja zestaw fajny ale do niego nie pasuje tutaj tylko Procek. Jak do gier to lepszy mi się wydaje być intel i5-4460

Opublikowano

Co racja zestaw fajny ale do niego nie pasuje tutaj tylko Procek. Jak do gier to lepszy mi się wydaje być intel i5-4460

Bardziej się nadaje, ale wtedy by budżet przekraczał. No cóż autor będzie musiał się upierać z czkawkami w niektórych grach na tym zestawie, ja bym go złożył na platformie AMD, niż wkładać 2 jajowca, ale to tylko moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...