Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin6 [Easy/PvP]

Balvario

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla zielonych, co zrobić by klient działał poprawnie. 

Pierw wklejamy Klienta > Launcher > Łatkę.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze są nieskończone pelerynki, bs można wgrać samemu ale jak gracze się uprą to wyślę pliki do clienta na tego bsa. Serwer ma najlepsze zabezpieczenia. A nowości mogę w każdej chwili wgrać no ale po co 100000000000000000x tego gówna ?

Co racja to racja ;)

Dobrze, nie przeciągając. Powodzenia życzę! :)

Opublikowano

Na serwerze są nieskończone pelerynki, bs można wgrać samemu ale jak gracze się uprą to wyślę pliki do clienta na tego bsa. Serwer ma najlepsze zabezpieczenia. A nowości mogę w każdej chwili wgrać no ale po co 100000000000000000x tego gówna ?

Najlepsze zabezpieczenia ? Zmieniłeś hasło do navi i maszyny. Wgrałeś diffa pewnie na kick-hacka i myślisz, że to wystarczy? Nie sądzę, żebyś więcej dał od Siebie :) Client ma natomiast 0 zabezpieczeń 

Opublikowano

Najlepsze zabezpieczenia ? Zmieniłeś hasło do navi i maszyny. Wgrałeś diffa pewnie na kick-hacka i myślisz, że to wystarczy? Nie sądzę, żebyś więcej dał od Siebie :) Client ma natomiast 0 zabezpieczeń 

Żeby zabezpeiczyć client trzeba robic na source. A source nie działa na hamachi bo jest blokada na ip 5. i 25.

Opublikowano

Żeby zabezpeiczyć client trzeba robic na source. A source nie działa na hamachi bo jest blokada na ip 5. i 25.

Ty chyba ocipiałeś  <_< Pierwsze słyszę, że potrzeba mieć source  xD

Opublikowano

Nic nie padło - startują.. z nową odsłoną - trzeba powgrywać od nowa pliki, i wszystko będzie gotowe - spokojnie.

Opublikowano

Nie lubię hejtować ale niestety... zostałem zmuszony ...

Zawszę mówie, że "Serwery Metin 2 na hamachi są na 5 minut".... ale no bez przesady.

Fajnie się grało do tego 60 lvl-a ... czekam na "kolejną odsłonę" 

Powodzenia !

Opublikowano

Nowa odsłona? Nawet na pierwszą nie zdążyłem dobrze wejść *.* <_< Mam dziwne podejrzenia, że administracja ma po 14 lat xD

Nie lubię hejtować ale niestety... zostałem zmuszony ...

Zawszę mówie, że "Serwery Metin 2 na hamachi są na 5 minut".... ale no bez przesady.

Fajnie się grało do tego 60 lvl-a ... czekam na "kolejną odsłonę" 

Powodzenia !

Nie tak na 5 minut za dawnych czasów to hamaki wymiatały  <_<

Opublikowano

dalczego jak chce uruchomic hamachi wysakuje mi zebys sie zalogowac a jak daje zarejstruj sie to wysakuje błąd?

Opublikowano

Nowa odsłona? Nawet na pierwszą nie zdążyłem dobrze wejść *.* <_< Mam dziwne podejrzenia, że administracja ma po 14 lat xD

Nie tak na 5 minut za dawnych czasów to hamaki wymiatały  <_<

Jak masz zamiar hejtować, to za przeproszeniem wyp.. z tematu - bo szkoda tracić na takich jak ty czasu w temacie. Pliki wgrywamy od nowa - a ja czekam aż Admin zrobi sieć xD.

dalczego jak chce uruchomic hamachi wysakuje mi zebys sie zalogowac a jak daje zarejstruj sie to wysakuje błąd?

Nie wiem, pisz do mnie na pw - postaram ci się coś wykombinować.

Serwer dziala jak trzeba ? :) Wbije pograc troche :)

Serwer będzie działał za jakiś czas.. Jak się Saveti obudzi..

Sieci nie istnieją :)

Bo usunął.

Opublikowano

Czyli mniej więcej o której mamy się tego spodziewać?

Troche to potrwa bo narazie kolegi ktory mial pomoc w szukaniu bugów nie ma

Opublikowano

Troche to potrwa bo narazie kolegi ktory mial pomoc w szukaniu bugów nie ma

Pierd****** od dwóch dni go uruchamiacie.  <_<  :ninja:

Opublikowano

Pierd****** od dwóch dni go uruchamiacie.  <_<  :ninja:

Spokojnie musze te mapy ogarnąć. Nie wiem dlaczego wywala graczy po teleportacji w syserr nic nie ma. Muszę to ogarnąć a to potrwa w uj czasu.

Opublikowano

Spokojnie musze te mapy ogarnąć. Nie wiem dlaczego wywala graczy po teleportacji w syserr nic nie ma. Muszę to ogarnąć a to potrwa w uj czasu.

Haha odpalicie to w przyszłym roku :) podstawowe bledy . W port mapie zmien końcówkę na 100 w kazdej nowej dodanej mapie

Pozdrawiam wbije na pewno :)

Opublikowano

Będzie online jutro od rana? 

Postaram się.

Zmiany na dzien dzisiejszy

- Dodanie rosek itd do shopa

- ogarnięcie niewidzialnych itemów na start

- usunięcie zbędnych questów

Opublikowano

Po pierwsze mapy na plikach Terenzo są tak zbugowane

Po drugie sprawdź indeksy, czy masz przypisane do channeli

Po trzecie jesteś idiotą  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...