Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pliki serwerowe by Timezpl

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się pobrało.

Postarałeś się c:

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączyłem dobry link i co się dzieje ?

Klikam "Pobierz" i :

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia

Podczas łączenia z serwerem dl.dropboxusercontent.com wystąpił błąd. SSL otrzymał rekord przekraczający największą dozwoloną długość. (Kod błędu: ssl_error_rx_record_too_long)

Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.

Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie.

Próbowałem za : Internet Explorer, Mozilla Firefox i Google Chrome i to samo

Musisz mieć pewnie włączoną ochronę danych. Tzn. nie włączy ci niektórych stron gdzie możesz pobierać plik. Spróbuj to wyłączyć.

Opublikowano

EDIT:

Juz wiem muszę klikać "Zapisz w moim DropBox" i potem pobrać i działa xD

Dziwne to masz. Innym normalnie pobiera za pomocą przycisku pobierz.

Opublikowano

Fajna paczuszka, nie zaprzeczę. Wielki + za spolszczenie (które i tak nie dam, bo jestem zły) i za konfiguracje.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak odpalic to? i na jakiej wersji trzeba wejsc mi jest napisane serwer testowy i zalogowac sie nie moge o co chodzi ?;/

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

a jak odpalic to? i na jakiej wersji trzeba wejsc mi jest napisane serwer testowy i zalogowac sie nie moge o co chodzi ?;/

Silnik serwera to 1.7.10 zmodfyfikowany, a więc obsługuje wersje 1.7 - 1.8. Spróbuj na 1.8 wejść. Zarejestrować się na początek musisz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Komenda rankup jest w pluginie. Nie pamiętam już jakim ale chyba Ezrankuplite coś w tym stylu za dużo w gmoda grałem więc nie jestem w stanie odpowiedzieć aktualnie.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna paczka, widać że musiałeś się przy tym nieźle napracować. Jeśli kiedyś znajdziesz czas mógłbyś przeanalizować pliki i usunąć zbędne pluginy. Paczka naprawdę super! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...