Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej gry MMO

MISIEK2324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry mmo , nie musi byc polska produkcja / wersja językowa , wystarczy przyjemna fabuła i spora ilośc graczy . Grałem już w / \    , szukam czegoś innego , darmowego .

Aion ( gp . . .) ,

Nevervinter ( Po dodaniu map i patchu z nową postacią nie rozumi tej gry ; przynajmniej według mnie jako dla początkującego 60lv ta gra nie ma sensu ) ,

Tera ( nawet , nawet jednak nie grałem zbyt długo i nie mam żadnej opini o tej grze ) ,

Metin 2  ( stara dobra gra jednak zbyt prosta ) .

WOW  ( odpada , nie podoba mi się pvp i ogólnie mechanika postaci)

Opublikowano

Shaiya Online, - Polecam dosyć przyjemnie się gra, a gdyż jeszcze ma się z kim :)

Hm.. Runes of Magic - Lecz tutaj nie wiem jak stoi, wiem ze kiedys gralo masa ludzi a gra jest naprawde swietna! :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Temat off. , Echo of Soul (EOS) pobrałem i jak na te chwilę gierka zapowiada się świetnie . Zwykłe/klasyczne questy i pvp od 10 poziomu postaci na którym można wyfarmić sobie z tego co wiem ładny set pvp + dostaje się expa , w przybliżeniu na 23poziom potrzebuje ok.170k expa , jedna arenka zajmuje z 15/20min za która dostaje się od 30 do 120 tysięcy expa . Przyjazna oprawa graficzna , ogólnie polecam gierkę :) . Jeśli mielibyście dla mnie jakieś rady to proszę na pw , zawsze się przyda jakieś info ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...