Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria 1.2 problem z ice mimics

Micholex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Witajcie

Od niedawna gram sobie w terrarie na androidzie i mam pewien problem

kilka tygodni temu musiałem wgrac roma odiniem w telefonie i przy okazji wymazac dane a w chmurze nie zapisalem taki osioł ze mnie ;D

i teraz zaczynam od zera ;D

postanowilem ze sciagne zmodowana apke i wezme swoj stary ekwipunek od innego gracza i bede dalej grac ale nie moglem znalesc swojego ulubionego itemu a jest nim frostbrand znalazlem go na poczatku hardmoda sam nie pamietam jak

a teraz chcialbym go odzyskac lecz problem w tym ze potwory skrzynki (ice mimics) z ktorych dropi wcale sie nie respia

czytałem o nich troche i wiem ze respia sie w podziemnym biomie sniegu

spedzilem ponad pol dnia na lazeniu po tamtych biomach ale nic nie znalazlem

jezeli bylo by to mozliwe to poprosiłbym moze o non root apke mod na android w ktorej takowe itemy sie znajduja

najbardziej zalezy mi na calej frost armor i frostbrandzie . jezeli ktos moglby wstawic mod apke zawierajaca te itemy bylbym wdzieczny.

pozdrawiam

post-946704-0-02780300-1435401129.png

Opublikowano

Mam save jedynie z tym itemkiem, ale wymaga roota ;x

Czemu sobie nie zrobisz roota? byś miał dostęp do zainstalowanych aplikacji w telefonie (w sensie pliki apk) ?

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

roota ostatnio zrobilem i po tym uslugi google sfiksowały wiec narazie emocji mi wystarczy a cheatowac bez roota ciezko nie jest ;d

a jesli chodzi o frostbranda to juz go zdobylem po 5 godzinach lazenia po biomach zuzylem chyba z 50 battle potions ale udało sie wkoncu pojawil sie ten 1 mimic z ktorego dropnał.

jakos se poradziłem wiec temat do zamkniecia ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...