Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CSem

macias1975

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System windows: Windows 7
Procesor: Pentinum® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz   2.70 GHz
Pamięć RAM: 2GB
Karta graficzna: Intel® Q45/Q43 Express Chipset

Na końcu ładowania mapy robi mi czarny ekran zamiast pokazac menu wyboru teamu . 

Opublikowano

Możliwe rozwiązanie 1: Spróbuj uruchomić grę jako administrator jak z prawym przyciskiem myszy na Counter Strike: Global Offensive.exe i wybrać "Uruchom jako administrator".

Możliwe rozwiązanie 2: Uruchom grę w zgodności z Windows XP SP3.

Możliwe rozwiązanie 3: Wyłącz renderowanie wielordzeniowe, zmniejsz detale.

Możliwe rozwiązanie 4: Spróbuj zaktualizować kartę graficzną i sterowniki płyty głównej.

Możliwe rozwiązanie 5: Wypróbuj różne rozdzielczości w komputerze.

Sprawdź te rozwiązania.

P.s Karta chyba za słaba jak na Cs'a.

// 

http://www.mpcforum.pl/topic/1108211-counter-strike-global-offensive-problemy/
Opublikowano

jezeli cs ma wymagania minimalne: Karta Graficzna: 256 MB +  Pixel Shader 3.0 NVidia 8600 / ATI Radeon HD 2400 lub lepsza

a moja karta to Intel® Q45/Q43 Express Chipset [zintegrowana z procesorem Pentinum® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz   2.70 GHz]

to to może byc winą ? Musiałbym kupić i procesor i karte graficzną tak? czy po prostu karte graficzną i używać "tej drugiej" a ta zintegrowana niech siedzi w tym procesorze i sobie będzie.

Opublikowano

Ciężko stwierdzić czy to wina grafiki, bo mimo wszystko powinien się chociaż włączyć. Lecz prawdą jest to, że ta grafika jest bardzo słaba, to zwykła integra. Zależy jaki masz budżet do grafiki to mogę ci coś doradzić.

Opublikowano

dzisiaj otworzyłem swój komputer (HP COMPAQ DC7900) i tam nie widze miejsca na grafike. Chyba zostaje mi kupić zintegrowaną z nowym procesorem ;/

Serio nie masz miejsca na kartę graficzną? No to lepiej wraz z procesorem kup płytę główną... CS myślę z taką integrą i5 nie będzie szalał, ale da radę (60-80fps) a kiedy będziesz chciał grać w jakieś lepsze graficznie gry, po prostu kupisz kartę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...