Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko ^^

ProJupiJeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EQ do WP to najlepiej:

FMS z dobrymi średnimi oraz KD (tu już zależy od tego, czy postać pod exp czy pvp)

Hełmik 21

Ying Yang /Mistyczna z KD Defa i Uchylki

Perłowy Naszyjnik

Srebrna Bransa

5ciokątna/okrągła, najlepiej z NNO i coś do INT x]

Złote/Ebonitowe/Z Białego Złota kolce

I inne śmieci do podwyższą inteligencję oraz siłę (oczywiście w/w itemy +9 :P )

zenm.png

Opublikowano

To tak:<div>FMS+9 srednie powyżej 20%, nie zraz sie przeciętnym dmg nawet na boju, dopiero na wyższym lvlu dmg rośnie.</div><div>YY masz dobrą, do 54 mozesz z nią grac.</div><div>Ebo+9? nie wiem jakie ceny masz u siebie na serwie, ale na monolicie ebo+9 to wydatek 50kk.</div><div>Srebrna+9, ewentualnie bransa 1,5k hp - cena ta sama, bon troszkę wiekszy.</div><div>Wyzywka+8 Ci spokojnie do 54lvla styknie, nie opłaca się wydawac kupy kasy na+9.</div><div>Buty i naszyjnik najlpeiej 1,5k hp lub 10% krytyka, jak nie stać cie na 10% krytyka to w 5% nie inwestuj, kupo bony po 1k hp.</div><div>Tarcza hmm... ja bym dobil do 41lvla w 5katnej+7 a potem na 41lvlu kupil okragla+7.</div><div>Jak chcesz wiecej info to pisz na PW. mam doswiadczenie w graniu sura WP i chetnie pomoge, podpowiem, poradze :)</div><div>Sorki za literówki i brak polskich znakow, ale ... nie chce mi sie pisac...</div><div><br></div><div><br></div>

cos sie zjebalo -,-

OMG.TECZA!

Opublikowano

Koniecznie musisz miec FMS-a +9 śr.+15%(starczy Ci na długo),poza tym ja bym Y-Y+9 nie kupował,tylko bym poczekał do 42lvl i dopiero kupiłbym mistyczną +9(najlepiej z jakimś bonem).Hełm to zależy co masz dostępne na rynku,oczywiście lepiej miec zamkowy niż wyzywke ale tam...(oczywiście+9).Biżuteria koniecznie żebyś miał coś z hp.Tarcza to wiadomo,nie muszę mówic.A i jeszcze jedno,było by dobrze jakbyś miał np. w hełmie czy gdzieś "szansę na otrucie",trochę pomaga(nawet jak masz 2% tylko) tyle ode mnie,mam nadzieje że coś tam Ci pomogłem :D.

phenomon.gif
Opublikowano

Dla sury WP najwazniejsza jest broń:

Najlepszy jest FMS +9 s +30, takim sura wp expilem od 30 lvla do 70... : )

Zbroja to zależy, od lvla, np na grymuar zbroja na 61 lvl +9, kosztuje około 60kk :) (Czysta)

Buty radze +1,5k-2k PŻ, tak samo naszyjnik, i to najlepiej z n.łez +7/8 Nie są drogie, ja w DT osobiscie robilem :)

Ebony +9, Bransa z bialego/Ewentułalnie srebrna) oczywiscie z dodatkami (białe złoto, srebro, ebonit)

No i hełm na 21 lvl +9, lub helm na 41 lvl +8/9 (nie są drogie, warto je robic na DT)

No i dobra rada,

*zrób Czarowane Ostrze na "M" i odrazu czytaj ku (są bardzo tanie, do 100k) a na miecz na G djae naprawde duze efekty.

*zrób ochronke lub strach (Polecam strach) G+

Jeżeli zrobisz mniej wiecej takie eq, to z bufem wezmniesz caly spot w v2 (na szponach),

Bardzo ważne jest także wypełnianie misji u biologa... np: +60defa, itp.

Nie warto sprzedawac np. zębów orka ... Jak wydropisz jakies, lepiej odrazu oddawać,

Pozdrawiam!

@UP Masz trochę racji, ale nie do konca, lepiej kupic YY +7, na początek, potem kupic Mistyczna +7/8, i sprobowac od 40 lvla chodizc na DT i robic zbroje na 48/54lvl na +7,8,9, Moze się kiedyś uda, zaostrzędzisz troche kasy

A jeżeli się nie uda, to zbroja od 48 lvla +8, + strach M7-G wystarczy do 61 lvl, potem radzę kupić Zbroje Duchowa (61 lvl) +9 ewentualnie +8 ... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...