Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris

Furiours

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym rozpoczac dyskusje na temat serwera Vesteris.
Jak dla mnie po 1 serwer max is kto ma hajs ten jest dobry
Po 2 bana mozna wylapac po kolezensku tylko trzeba do adma napisac I sprawa zalatwiona
Po 3 nie polecam lepiej wyjsc na silownie niz majaczyc czas przed tym serwerem
Po 4 Myslalem ze bedzie fajny serwer ale po kolezensku da sie wszystko zalatwic ;)

Pzdr

Wybaczcie zapomnialem o prefixie ''dyskusja''

Opublikowano

Witam chcialbym rozpoczac dyskusje na temat serwera Vesteris.

Jak dla mnie po 1 serwer max is kto ma hajs ten jest dobry

Po 2 bana mozna wylapac po kolezensku tylko trzeba do adma napisac I sprawa zalatwiona

Po 3 nie polecam lepiej wyjsc na silownie niz majaczyc czas przed tym serwerem

Po 4 Myslalem ze bedzie fajny serwer ale po kolezensku da sie wszystko zalatwic ;)

Pzdr

Wybaczcie zapomnialem o prefixie ''dyskusja''

1 - trochę beka, ale nie mi oceniać.

Co do reszty to uzasadniaj. Jakoś nigdy nikt nie mowil, ze administracja kogoś wspiera po znajomosci, bo nie robimy tego. Nie jesteśmy dziećmi, serwer traktujemy poważnie. ;)

Opublikowano

Typie ale beka z Ciebie pytales sie o WH na MPC potem placzesz o BANIE, serwer POD IS? Serwerem pod IS mozna bylo nazwac Ravie albo Balmore,nie wiem wole posiedzieć na serwie na silke mam czas bo mam w domu umiem pogodzić 2 fajne mi rzeczy,po kolezensku to sprawy zalatwiają na SantGównie więc przestan hejtować pajacu.

Opublikowano

Ja mam nieco inne spostrzeżenia - co do tego is'u wiadomo, ułatwia znacznie grę, ten kto w niego ładuje zapewne wcześniej coś osiągnie, ale i bez tego można się bawić. Poza tym tak jest na większości serwerów. Biznes is biznes. 

Administracja.. Tu zastrzeżeń nie mam. Na forum od jakiegoś czasu można mnie tam spotkać, w grze na poprzedniej odsłonie również dosyć długo grałam i nie zauważyłam nic niepokojącego. Jednym słowem mówiąc, idzie się dogadać. 

Serwer jest jednym z lepszych, które obecnie można spotkać. Każdy oczywiście może mieć swoje zdanie, ale twórcy odwalili kawał dobrej roboty. Według mnie warto zajrzeć. 

~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...