Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tyle zamachów ze strony ISIS, rządy państw w Europie nic nie robią, co o tym sądzicie?

Morgana

Opublikowano

­Europa - a właściwie NATO, boi się konsekwencji. Tam, by cokolwiek zrobić, działania musiałyby zostać zatwierdzone przez tysiące urzędników UE, głosowanie zajęłoby im kilka miesięcy, a i tak jedynie pogroziliby paluszkiem i krzyczeli "sankcje! sankcje!". Więcej z tym zachodu, niżeli to warte.

Opublikowano

Bo zamachy nie są na terenie UE? I tak robią c*****e filmiki, niech kupią sobie jakieś lepsze GoPro, bo jak zrzucali ich z dachu albo to z klatką do basenu to pixeloza.

Opublikowano

­

Bo zamachy nie są na terenie UE? I tak robią c*****e filmiki, niech kupią sobie jakieś lepsze GoPro, bo jak zrzucali ich z dachu albo to z klatką do basenu to pixeloza.

Polecam poczytać co działo się w tym roku we Francji.

Opublikowano

To jest problem tych krajów, które prowadzą politykę multi-kulti. Na szczęście Polska jest najbardziej rasistowskim krajem w Europie co mnie bardzo cieszy. Niestety nasz rząd na siłę próbuje wprowadzać tutaj czarnych i arabów. Ja żółtka przeżyję, czarnego też, ale tego araba to bym gołymi rękoma zajebał przecie to jest zwykłe zwierze, które pod byle pretekstem zacznie krzyczeć allahu akbar i zabije kogoś maczetą, wybuchnie etc.

Macie teraz swoją tolerancyjną i otwartą na kulturę Europę lewaki !

Marzy mi się świat, gdzie do głosu dochodzą partie nacjonalistyczne i wypędzają całą tą hołotę z pięknego starego kontynentu :3 

Opublikowano

­

To jest problem tych krajów, które prowadzą politykę multi-kulti. Na szczęście Polska jest najbardziej rasistowskim krajem w Europie co mnie bardzo cieszy. Niestety nasz rząd na siłę próbuje wprowadzać tutaj czarnych i arabów. Ja żółtka przeżyję, czarnego też, ale tego araba to bym gołymi rękoma zajebał przecie to jest zwykłe zwierze, które pod byle pretekstem zacznie krzyczeć allahu akbar i zabije kogoś maczetą, wybuchnie etc.

Macie teraz swoją tolerancyjną i otwartą na kulturę Europę lewaki !

Marzy mi się świat, gdzie do głosu dochodzą partie nacjonalistyczne i wypędzają całą tą hołotę z pięknego starego kontynentu :3 

Prezentujesz nazbyt rasistowską postawę. Jest mnóstwo osób wyznających islam, którzy są nastawieni w pełni pokojowo (dobrym przykładem jest Turcja).

Opublikowano

Ja z reguły rasistą nie jestem, ale gdzie k***a z tymi kebabami? 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Najpierw przed brudasami to chętnie pozbyłbym się wszystkich lewaków którzy doprowadzili do takiej sytuacji jaka ma miejsce w europie, pamiętajcie zostaniecie ścięci własna bronią, a reszta problemów sama się rozwiąże.

Deus vult

Opublikowano

Oj nie każdy arab taki jest.
Byłem w wielu krajach muzułmańskich i nigdy nie spotkałem się z jakimś atakiem na mnie lub na moich dziadków (którzy są mega katoliccy). Ani atak werbalny, ani nikt krzywo nie spojrzał, o przemocy nie mówiąc. Wrzucanie wszystkich do jednego worka jest głupie.
Są radykalni muzułmanie, tak samo jak radykalni patrioci. O wiele łatwiej było mi słyszeć obelgi w moją stronę, bo mieszkałem w USA, bo uciekłem z zacofanej polski, bo nie popieram konserwatyzmu, niż słyszeć cokolwiek na mój temat w krajach arabskich.
Oni zazwyczaj są właśnie bardzo gościnni, szanują nas, są mili dla nas. Nie nazywajmy każdego araba terrorystą, ale owszem... każdy terrorysta to arab. Bądź co bądź jestem za deportacją muzułmanów z Europy jak i z USA, ponieważ nigdy nie wiadomo co takiemu strzeli do głowy. Człowiek nie krowa, poglądy zmienia. Jednego dnia, będzie miły dla sąsiadów katolików, drugiego dnia opierdoli im głowy maczetą. Ale niestety podejrzewam, że deportacja by tylko zaostrzyła konflikt na tle religijnym.

Czego by nie zrobić, wyszło by na złe. :/

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Pozabijac wszystkich ciapatych w pizdu! Nie potrafia sie do nas dostosowac to na c**j tutaj przyjeżdżali?

EU widzi co sie dzieje, a nic nie robi. Wszystkie kraje w których jest problem z brudasami powinny zrobic to co węgry, czyli zrobic płot graniczny strzeżony, kazdy kto chce nielegalnie sie przedostac kulka w leb i zero tolerancji dla ciapatych.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

­

­

Prezentujesz nazbyt rasistowską postawę. Jest mnóstwo osób wyznających islam, którzy są nastawieni w pełni pokojowo (dobrym przykładem jest Turcja).

W skrócie j**** islam.

Polska nacjonalistyczna!

Opublikowano

Pozabijac wszystkich ciapatych w pizdu! Nie potrafia sie do nas dostosowac 

Takie pójście na łatwiznę z twojej strony "zabić wszystkich, nawet niewinnych żeby mieć święty spokój...". Jeżeli ty tak na serio to moim zdaniem powinieneś trafić do tego samego piachu co cały ISIS, ale mam nadzieje, że to po prostu twoja głupota z której prędzej lub później wydoroślejesz.

demon_signature_by_fricky93-d33sbw6.png

Opublikowano

Zadna glupota, jak sie k***y nie umią dostosować to na c**j tutaj przyjeżdżają i niszczą naszą kulture?

Ty chyba nie oglądałeś na yt co ISIS wrzuca...

Te ciapate k***y SMIEJA sie z nas, smieja sie ze za 20 lat pol europy bedzie ich, a my nie potrafimy sie im przeciwstawic, bo oni umieją bić, mordować, grabić i gwałcić i szczycą się tym, bo z nas lewaki wypleniły całą agresje i wszystkie podstawowe cechy ludzkie.

Jak mamy sie bronic przed takimi agresywnymi zwierzetami jak zmuszają nas do tolerancji ARCY NIETOLERANCYJNEJ kultury i religii? 

Nie ma innej rady na nich, jak wyjebac wszystkich, nawet ci spokojni popieraja swoich, bo tak zostali wychowani, tak u nich na wschodze jest, ze nawet jak sie nienawidza, to zagranica sobie pomagaja i wszedzie tam gdzie są ich "bracia".

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak widziałem te masowe egzekucję, tą dzicz i płoty ozdobione ludzkimi głowami... I mimo to nie zamierzam zabijać niewinnych cywili tylko dlatego, że nie chcą z nimi walczyć. Walczymy z terrorystami, a zrzucając bombę na głowę chociażby "tylko" jednej niewinnej dziewczynki stajesz się jednym z nich... psycholem, który ma gdzieś, że właśnie zabił istotę, która pragnęła po prostu cieszyć się życiem, a nie walczyć.

Zapamiętaj: "Cel nie uświęca środków"

Jak taki jesteś chojrak to idź walczyć z nimi. Postaw się im. Wkraczając na ich tereny prawo cię nie obowiązuje. Tam jest dzicz. Zbuduj armie. Walcz z nimi... no chyba, że się boisz, a może ci się nie chce? No takie sranie w banie i gadanie... Łatwo się pisze co nie? Ciekawe, czy tak łatwo się strzela w głowę osobie, która jest podobna do jednego z twoich braci...

Pozabijac wszystkich ciapatych w pizdu! 

... tylko dlatego, że jest innej kultury.

Nie wszyscy w tym kraju są poje*ani. Tam żyje dużo osób, które są normalne!

demon_signature_by_fricky93-d33sbw6.png

Opublikowano

Tak widziałem te masowe egzekucję, tą dzicz i płoty ozdobione ludzkimi głowami... I mimo to nie zamierzam zabijać niewinnych cywili tylko dlatego, że nie chcą z nimi walczyć. Walczymy z terrorystami, a zrzucając bombę na głowę chociażby "tylko" jednej niewinnej dziewczynki stajesz się jednym z nich... psycholem, który ma gdzieś, że właśnie zabił istotę, która pragnęła po prostu cieszyć się życiem, a nie walczyć.

Zapamiętaj: "Cel nie uświęca środków"

Jak taki jesteś chojrak to idź walczyć z nimi. Postaw się im. Wkraczając na ich tereny prawo cię nie obowiązuje. Tam jest dzicz. Zbuduj armie. Walcz z nimi... no chyba, że się boisz, a może ci się nie chce? No takie sranie w banie i gadanie... Łatwo się pisze co nie? Ciekawe, czy tak łatwo się strzela w głowę osobie, która jest podobna do jednego z twoich braci...

... tylko dlatego, że jest innej kultury.

Nie wszyscy w tym kraju są poje*ani. Tam żyje dużo osób, które są normalne!

Co proponujesz?

Deus vult

Opublikowano

Jest juz tam armia, ludzie z innych krajów lecą walczyc z ISIS.

ISIS to nie terrorysci.. wierzysz w to co TV i UE pierdoli.

To jest zamozwanczy khaifat :)

Po za tym WSZYSTKIE CIAPATE K***Y idą na wojne jak tylko w pełni i oficjalnie ogłoszą Jihad :)

A juz zapowiadali zeby sie muslimy szykowaly, popatrz na fimy ISIS, to zobaczysz, niedlugo bedzie swieta wojna to zmienisz zdanie o tych "niewinnych istotach"

Oni zabiaja kazdego kto nie pojdzie na swietą wojne, a cywile nawet ci nie radykani boją się ich i pojdą na wojne bo ich zmuszą.

@down

Co mnie interesuje jakis arab który przegląda polskie forum o grach? Niech spierdala

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale nie wyzywajcie ich, bo może tu jest jakiś arab, mimo wszystko i to zgłosi, że to obrażanie jego uczuć 'c**j, że oni śmieją nam się w twarz xD'.

Niedługo dzień niepodległości w USA.

Jak sądzicie, będą zamachy?

Opublikowano

Ale nie wyzywajcie ich, bo może tu jest jakiś arab, mimo wszystko i to zgłosi, że to obrażanie jego uczuć 'c**j, że oni śmieją nam się w twarz xD'.

Niedługo dzień niepodległości w USA.

Jak sądzicie, będą zamachy?

Po co?  USA już upadło po legalizacji parazwiązków.

Deus vult

Opublikowano

Ja do kebabów bym nic nie miał gdyby nie to, że wybuchają gdzie popadnie, ruchają co popadnie i zabijają co popadnie. 

Mogą sobie niszczyć ale swój kraj, a z EU niech wypierdalają na swoich kozach.

Opublikowano

Muzułmanów chronić, terrorystów zabijać. Proste.

A jeśli jesteś polskim katoprawogimbokucem i uważasz, że "każdy muzułmanin to hurr terrorysta durr. Niech no tylko będzie jihad hehe" to idź się zabij bo jesteś spierdoliną, która nikomu nie pomaga i bardziej żeruje na społeczeństwie niż "ciapaty kebab".

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Widzieliście ten filmik, jak zakręcali jakiś sznur z materiałami wybuchowymi wokół szyi kolesiom, i wysadzali? :D

Gdzieś na sadolu to latało.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...