Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy budowniczych.

746733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym ogłosić iż nowopowstający serwer poszukuje utalentowanych budowniczych do tworzenia projektu których mało.

Zacznijmy od tego co oferujemy Tobie, jako budowniczemu.

>Rangę "Budowniczy" z prawami VIP na serwerze

>Rangę "Budowiczy" na forum.

>Bardzo dobry kontakt z administracją

>Własny kanał team speak 3 na strefie minecraft.

Czego oczekujemy?

Wiek nie ma znaczeń.

Budujemy w bardziej staroświeckim stylu - musisz posiadać jakieś pojęcie na temat takich budowli.

Oczywiście wymagamy umiejętności budowania.

Kreatywność.

Mikrofon oraz komunikator ts3 oraz skype.

Częsta aktywność.

Typ serwera.

Obecnie pracujemy nad innym type survival + gildię. Zapewne pomyślicie że jest to typowy s+g. Aczkolwiek nie, serwer będzie dosyć oryginalny, sam nie spotkałem się z takim pomysłem na serwerach Polskich. Będzie to S+G aczkolwiek będzie to bardzie gra drużynowa. Aby zdobyć diamentowy ekwipunek, nie wystarczy machać kilofem w kamień, a wyposażyć się w dobry ekwipunek z żelaza, solidną drużynę, i wybrać się na dungeony oraz bossy. Z nich jest dodany drop diamentów, oraz innych przedmiotów niezbędnych do rozgrywki na wyższym poziomie.

Na serwerze poza dungeonami oraz bossami, będzie dość popularny "Case Opening" Takowe klucze oraz skrzynki będzie można zdobyć w grze, jak i ze sklepu online, za prawdziwe pieniądze. W grze, z silnych bossów, oraz eventów.

Dałem wam 1/4 tego co staramy się osiągnąć na naszym serwerze. Myślę że nasz pomysł wpadnie wam do gustu, i użyczycie nam waszych umiejętności budowniczych.

Kontakt;

skype; marcinsulkowskipro (często)

Pw Mpcforum(średnio raz na 1-3 dni)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...