Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Dziwny link.

misiex11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Jakiś dziwny link przesłał mi jakiś typek ; asd mowił mi ze to jest profil jego brata i chce zemna oferte zrobic i tylk musze dodać go do znajomych ... Wcześniej byłem zalogowany na steamie ale gdy wszedłem na tego link to już nie byłem ...

Kiedy zalogowałęm sie na tego linka zaczął mi sie pobierać dziwny plik o nazwie GUARD ... 

To jest jakiś fałszywy link ?

Opublikowano

A mógłbyś mnie nakierować?

a i przy tym jak zaczęło sie pobierać wyskoczył taki komunikat na stronie :

Witaj!
Widzimy jesteś zalogowaniu się z nowej przeglądarki lub nowego komputera. A może to właśnie było podczas ...
Aby uzyskać pełne zezwolenia należy zaktualizować klienta pary przez to narzędzie. Ponadto pozwoli to wykorzystać Straży parowa Telefony Authenticator.
steam_guard

Jeśli pobieranie was't rozpoczął przyciskiem myszy na obrazek powyżej. Aby udowodnić własności musi działać tylko steam_guard.exe - jeden raz, jeśli nic się nie dzieje, możesz spróbować ponownie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z tym procedury czasowego, serwery ciężkie teraz.
Indziej, jeśli nie działa spróbuj wyłączyć program antywirusowy, a po ponownym uruchomieniu programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...