Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria z Margonem na Katahha

kryzbi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, cześć !!!

Postanowiłem zacząć serie z Margonem na YT, mój pierwszy film już dostępny, jeżeli ktoś chce aby i jego uwiecznić niech pisze pw, na pewno spotkamy się na odcinku. :)

https://www.youtube.com/watch?v=wn6Wp17_zbg

Lecimy z tym przyjaciele.

Więcej pytań na temat serii, zmian to piszcie komentarze.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będę się starał, cóż niby mało ludzi ogląda ale myślę, że to się zmieni.

Piszcie co chcielibyście obejrzeć na moim poziomie najbardziej !

Opublikowano

Taki level, nie wiadomo czego można chcieć :D

Heros,tytan ale z głosem a nie jakieś beznadziejne mixy? 

Pvp? Zapraszam do mojego tematu :P

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Hm...na drugim odcinku może chcecie dedanie ?

Z tytanem to będzie przy kolejnej okazji na pewno !

Na moim poziomie jest trudno z herosami, nikomu nie chce się zbytnio biegać, jak Thinker wprowadzi za niedługo nowości na nasz poziom to na pewno nagram. :)

Opublikowano

Miałem właśnie zamieścić posta pod tematem Thinkera ale patrze, nie da się ponieważ za mało repa chyba...

Z tego co czytałem to nie stracę tych lvl-i tylko zostanie to zastąpione paragon lv-ami ale z tego co widzę w temacie są one słabsze niż zwykły lvl i nie dają takiej przewagi, dość głupi i absurdalny pomysł napisany w tym momencie, jakby administracja rzuciła pomysł endgame 2 lata temu to okej.

Przesunięcie do 313 lv-a mogłoby być lepszym rozwiązaniem ponieważ na ten poziom są elity2.

Natomiast z drugiej strony to nawet nie taki głupi pomysł jeżeli nic na tym nie stracimy, dojdą na pewno nowości na 300 poziom i będzie z czego nagrywać let`s play, dodatkowo questy dzienne przestałyby mieć większy sens jak to wygląda teraz, niektórzy robią po 5 questów dziennych aby tylko się wybić w rankingu dla mnie to dość chore i 2 questy mi wystarczą, po kilku latach robienia questów można dostać p...

Mam taki pomysł, że osoby które wbiły większy poziom niż 300 po wprowadzeniu endgame dostawałby zaproszenie do jakiegoś tajnego bractwa, dokończyć system łaźni do 300+, dodatkowo wprowadzić unikalne zwierzaki dla tych graczy które np dawałyby jakiś bonus.

Denerwuje mnie jedynie rzecz taka, że zniknie przewaga lv-owa, nasz czas poświęcony pójdzie na marne bo będzie wtedy mnie mógł ubić taki typek co grał krócej i wbiłten 300...a znając administracje to wprowadzą jakieś lipne bonusy które nawet nie pomogą w walce z takim graczem jeżeli miałaby mieć miejsce taka sytuacja z endgame.

Podsumowując są dobre i złe strony tego procesu ale trzeba to przeprowadzić z głową i oczywiście należy składać propozycje do administracji w temacie do tego wyznaczonym bo bez naszego zdania co zrobią na siłę ?

Opublikowano

a coś wiadomo już o tych nowych bractwach co mają zostać lada dzień dodane? 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Ja osobiście jeszcze nie czytałem nic o tych bractwach i nawet nie wiem czy jest o tym temat, zapewne w KB wiedzą więcej, spróbuje poszukać i napisze.

@Jednorożeł Wiem, lecz niestety nie każdy może pisać w tamtym temacie...

Opublikowano

O nowych bractwach było tylko wspomniane przy informacji o powiększeniu slotów. 

A tak z ciekawości, można wiedzieć ile masz wydanych SŁ? :p

Opublikowano

Oczywiście to przecież żadna tajemnica, wydałem jedynie 1045 sł.

Niech wprowadzają co się da, będzie z czego nagrywać to jest pewne, muszę jedynie powiększyć grono odbiorców. :)

Opublikowano

Całą widownię mojego dziennika zabierasz xD

Spoko się ogląda tylko ja bym zmienił muzykę w tle. 

Opublikowano

Okej, dzięki za info. :D

PS/ Planuje konkurs na 4 odcinek. :P

Mam nadzieje, że wygram xD

Jeśli udałoby się więcej tytanów ubić w następnym odcinku byłoby super :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...